Lehullt a lepel a Dawn of War III-ról

  • Írta: zoenn
  • 2016. május 3.
  • Bejelentés
Link másolása
A rajongók örülhetnek, a várakozásoknak megfelelően a Sega bejelentette a Warhammer 40.000: Dawn of War III-at, a méltán népszerű RTS-sorozat következő darabját. Itt a bemutatkozó trailer!

Folytatódik a Dawn of War-sorozat, a fejlesztést ezúttal is a Relic Entertainment végzi. Az első filmes trailerben az orkok és az űrgárdisták csapnak össze, nem is akárhogyan!

A Warhammer 40.000: Dawn of War III-ban a háború még intenzívebbnek ígérkezik, ráadásul az eldar faj is beleszól a játszmába, a már ismert egységek mellett pedig megjelenik az Imperial Knight és a Wraithknight is, melyek "a legnagyobb egységek" lesznek a sorozat történetében.

A harmadik részben minden olyan funkció helyet kap, melyek az előzőeket naggyá tették. A bázisépítés mellett epikus hősöket vezethetünk csatába, olyan brutális ütközetek várhatóak, amikbe még a "képernyő is beleremeg".

A Dawn of War III PC-re készül, és várhatóan 2017 folyamán érkezik.

13.
13.
Bazsibagoly
#12: Helyesen írva:MOD.
A Dow3 at ránézésre Diablo 3 jellegű fröccsögősre csinálták (amivel nincs baj, csak fura:)
12.
12.
Bazsibagoly
#11: A Soulstormnak van egy mondolt változata, ami Ultimate Apocalypse- néven fut. - nagyon szórakoztató (rengeteg állíhtató extrával) Például, legyen -e szuper wpn avagy se, legyen - e titán avagy se, mennyi titán legyen, etc.
A Soulstormban pl volt 1 db Baneblade oszt kész, az UA- ban amellett, hogy akár 10 Banedbaledeval is zúzhatsz, lehet, még legalább 6 féle másik Super Heavy tankod pl: Shadowsword, Stormhammer, vagy esetleg Démonhuntererekkel vagy a Trianidákkal szeretnél lenni? Van az is. A DoW 2 nekem nem jött be, de a bázisépítgetős változat nagyon is (ja és egy csomó új pálya)
11.
11.
PAtr0n
Iszonyat várós! Én imádtam az 1-et, a Dark Crusade volt a csúcspont számomra, sajnos a Soulstorm már csak rókabőr volt. Utóbbiban néztem egyszer egy nagyot, az AI chaos fogta és az egyik fajt teljesen kiírtotta a star mapról :)
Visszatérve, ha 1 bázisépítgetős játékmenetét faszán egybe gyúrják a 2 taktikusságra berendezkedett játékmenetével, rossz nem sülhet ki belőle.

10.
10.
En is sajnalom, ez mar nem fog futni nalam...
9.
9.
Raam989
Ilyenkor sajnalom, hogy lemondtam a pc gamingrol. Az elso resz a mai napig nagy kedvencem.
8.
8.
kar hogy nekem et a Warhammer vilag nem jon be... game es video is uber epic ...
7.
7.
Prax
#5: A II. hamar monotonná vált, védd a generátort, azon kívül semmi értelmes mellék quest. A Chaos Rising és a Retribution már tényleg sokkal izgalmasabb lett, viszont a loot rendszer nem tetszett. Van rakás egyedi fegyver, de ki fogja 10x letolni, hogy pár újat találjon? Arról nem is beszélve, hogy minden frakciónak ugyan az a map van. A chaos risingban talán csak a magpie spess mahreen-ek vannak, ha jól emlékszem, ettől függetlenül még jó kis pörgős kieg. A trailer pedig tényleg epic lett!
6.
6.
PaprikaJancsi
Ez a videó nagyon epik lett, grat a készítőknek.
5.
5.
DarkLord
Nekem a 2. rész és a két kieg-je épp azért tetszett, mert brutál jó hangulata volt és kihagyták a tökölős bázis építgetést is belőle. (mondjuk azt a részét is szeretem csak sokszor unalmas minden map-on szinte a nulláról kezdeni, építgetni meg fejlesztgetni).
4.
4.
Necreon
#3: Efölött valahogy... sikerült elsiklani. My bad, elnézést.
3.
3.
zoenn
#2: "This is the Dawn of War that fans have been waiting for," said executive producer Stephen MacDonald. "Our biggest units ever? Check. Giant orbital lasers? Check. Base-building, epic heroes, huge battles, it’s all in there. Get ready for the biggest Dawn of War yet. For the Emperor!"
2.
2.
Necreon
Várós. Persze egyelőre semmit sem tudni róla, szóval egészséges kételyek között, de várós. Tudjuk hogy egy cinematic trailer semmit sem jelent a boltok polcaira kerülő játék minőségét illetően.

Az egyébként honnan vettétek hogy lesz bázisépítés? A 2. részben konkrétan nem volt, és a hivatalos weboldalt az utolsó karakterig végigolvasva egy deka gameplay információ nincs róla még.
1.
1.
DarkLord
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...