Star Wars-játékon dolgozik a Titanfall fejlesztője

  • Írta: Shifty
  • 2016. május 4.
  • Bejelentés
Link másolása
Ha már május 4-e, akkor az Electronic Arts stílszerűen úgy döntött, a mai napon jelenti be, hogy következő Star Wars-játékukat a Titanfallt jegyző Respawn Entertainment fejleszti.

Szűkszavú, lényegi információkat nélkülöző blogbejegyzésben jelentette be az Electronic Arts, hogy a Titanfallt is készítő Respawn Entertainment egy új Star Wars-játékon dolgozik. A stúdió ezzel olyan gárdák mögé sorakozott fel, mint a Visceral Games, a DICE, a Capital Games, a BioWare és a Motive. A csapaton belül jelenleg egy kisebb mag dolgozik a játékon, a projektet pedig a God of War egykori rendezője, Stig Asmussen vezeti. Asmussen elárulta, hogy az egyelőre cím nélküli fejlesztés egy külső nézetes akció-kaland lesz.

Ennél több viszont nem derült ki a bejelentésből. Talán az E3-at megelőző konferenciáján egy teaser trailert azért bemutat majd az EA.

22.
22.
PaprikaJancsi
#12: Ezt szerintem nem nekem akartad írni :)
21.
21.
Ra1D3n
#15: Nincs ebben semmi személyeskedés. Egyszerűen ez a véleményem arról a játékról, és a gamer társadalom legjava így vélekedik róla.
20.
20.
dante92
A TFU első része jó volt. A második nem (Wii-n viszont igen). Én is arra gondoltam, hogy ha már a GoW-os bácsi ott van, akkor egy hasonló játék készülhet, mint Kratos kalandjai. A Force Unleashed-et meg ne folytassák. Azt hova már?
A törölt Darth Maul-osat fejezzék be :)
19.
19.
Futu-Retro
Csinálhatnának már egy vadiúj X-Wing vs. TIE Fighter-t!
18.
18.
zimonyini
#13: Attól, hogy ekkora sznob vagy, egy sima akciójátéknak jó volt a tfu.
17.
17.
atesz89
Új Jedi Academy jó volna, úgyis az új filmek is Luke féle jedirend megalakításáról fognak szólni.
16.
16.
Seggeszkexkluzív
A TFU egy GOW klón volt. Szerintem az egyik legjobb játékstílust ötvözték az egyik legjobb sci-fi témával. Mellesleg én szívesen megnéztem volna a Visceraltól egy Star wars játékot hisz otthon vannak a sci-fi témában (Dead Space).
15.
15.
s4jtqkac
#13: Értettük, nem tetszett neked a FU, de miért kell személyeskedni? Neki egy szava nem volt azok ellen amiket Te soroltál..
13.
13.
Ra1D3n
#8: Arról nem tehetek, hogy az ingerküszöböd valahol a béka segge alatt van. Tudod, én még az igényes Star Wars játékokhoz vagyok szokva amiket lentebb említettem. Egy akkora hulladék mint a Force Unleashed nem érdemel sem folytatást, sem remake-et.
12.
12.
kastorhun
#11: Inkább fordítva.
A force unleashed tényleg gagyi, pocsék történet, tele vannak bakikkal, primitív, buta harcrendszer, és még több baki.
11.
11.
PaprikaJancsi
#10: Csak nehogy megbánjuk :D
Mellesleg elvileg kint lesz E3-on.
10.
10.
kopic
A Visceral SW játékáról is jöhetne végre valami infó...
9.
9.
crytek
Kérlek istenem csak ne fosmultis legyen.
8.
8.
roli33
#7: A francot volt gagyi, imádtam. :D
Ezek az idétlen lego cuccok a gagyik.
7.
7.
Ra1D3n
#6: Isten őrizz, hogy force unleashed legyen. Igen, csak így csupa kisbetűvel. Hihetetlenül szar és gagyi volt az a sorozat. Jedi Knight-ot, vagy Knights of the old republicot a népnek!
6.
6.
roli33
A GoW III direktora a rendező? Csak jó lehet! Csak beindulnak a Star Wars játékok lassan. Sztori, jó karakterek, sok bolygó, sok lehetőség, jó zene és gameplay kell ide. Fuu egy Force Unelashed 3-nak de örülnék, az úgyis hack n slash stílus, ami Asmussen specialitása. És így visszahoznák a TFU-t a kánonba.
5.
5.
kirschakos
Kíváncsian várom. Jó lenne már egy jó Star Wars játék, amiben van történet és elsősorban single player! Az a baj, ki tudja, hogy ez is hány év múlva érkezik majd? :S
Biztos, hogy még néhány másik cég is fejleszt Star Wars játékot titokban, de hosszú szünet után eddig kaptunk egy semmilyen Battlefrontot, szóval eléggé lehangoló eddig a felhozatal. Remélhetőleg ez jó irányba változik majd!
4.
4.
Gykrizsi
Ez jó is lehet akár, ebben jobban bízom, mint a Visceralban.
3.
3.
kastorhun
#2: És azt a pocsék Lotr Bfme poént tavalyról nem tudom megbocsájtani.
2.
2.
kastorhun
Remélem hogy az EA-nél csinálnak majd egy SW stratégiai játékot, bár erre kevés az esély, látva hogy az EA mennyire elhanyagolja ezt a műfajt, pedig remek stratégiai játékokat adtak ki régebben.
1.
1.
Seggeszkexkluzív
Kihagyott egy ütemet a szívem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...