Már készül a következő Saints Row?

  • Írta: Shifty
  • 2016. május 5.
  • Pletyka
Link másolása
A Saints Row-epizódokért felelős Volition és a THQ-tól a kiadói teendőket átvevő Koch Media nemrég bejegyeztette az Agents of Mayhem védjegyet, ami a legfrissebb információk szerint az új Saints Rowot takarja.

Nagyon úgy néz ki, hogy a THQ csődje után a Koch Mediához keveredett Volition nem tér le a megkezdett útról és újabb Saints Row-játékot készít. Ennek első jele, hogy a stúdió levédette az Agents of Mayhem védjegyet, többek között videojátékok kategóriában is.

A védjegy érdekessége, hogy a Polygon egy 2013-ban íródott, a THQ csődje után a csapattal és a sorozattal is foglalkozó cikkében szintén használta ezt a kifejezést, akkor a stúdió dizájnerekét felelős vezetője, Scott Phillips egyik mondatára utalva. Phillips az egyik mondatban úgy fogalmazott, hogy "the player is an agent of mayhem".

12.
12.
olymind1
SR-ben nagyon tetszik a terület hóditás, területeket loptunk a konkurenciától, azok néha megtoroltak / vissza támadtak. Ilyeneket látnék még szívesen későbbi részekben.

A különböző menedékek testre szabása is jó pofa volt.

A 2, 3. rész volt szerintem a játék csúcspontja, onnantól csak lefele ívelt a színvonal. Bár bizonyos területeken már a 3 is visszalépés volt a 2-höz képest..
11.
11.
Heldengeist
#10: Az első rész csak egy felejthető GTA klón. Épp az által lett egyénisége a sorozatnak, hogy "elvetemült". Ha ez az irány nem tetszik, még mindig ott a Mafia, GTA vagy a Watch Dogs.
10.
10.
dante92
Szerintem meg az első rész volt a legjobb. Ott még nem volt annyira elvetemült az egész.
Az összes többit is szeretem, de nekem az első a favorit.
9.
9.
Ooorky
Nekem tetszett a 2., 3., de az abszolút favorit a 4.
Gat out of Hell-nél sajnos csak az előrendelés leadása után vettem észre, hogy nem a Volition készítette... Látszott is rajta.
8.
8.
PaprikaJancsi
A 3. Rész nagyon jó volt, a negyedik kicsit unalmas. Valami nagy újdonságra lenne szükség.
7.
7.
aordog
Biztos jó game, de nekem nincs annyi idôm, hogy minden jó játékkal játszak.
Ezèrt inkább csak a kiváló játékokra koncentrálok, hiszen ott is vannak nekem lemaradások.
Ebben a stílusban meg a GTA5, ami hasonló, de az ütt is, mint az utszéli lányok vèdelmezô security osztaga!
6.
6.
Seggeszkexkluzív
A 3 rész képes volt valami újat egyediséget vinni volt a sorozatba Ahogy a Just Casuse tette, Egyszerűen szórakoztató vele játszani és coop módot is támogat, A 4 jó lett volna de ahol hozzáadott ott elis vett.( A járművek teljesen lényegtelenek voltak.) A Gat out of hell egyértelmű mélypontja a sorozatnak.
5.
5.
Macifasz
#2: +1. Imádom a 3. részt, a 4.-et is nagyon vártam, de hatalmas csalódás lett. Egy GOD MODE DLC lett, semmi több. :-/ A poklos rész már végig se vittem.
4.
4.
Norbiii
Én csak a harmadikkal játszottam. Hallottam, olvastam róla, hogy milyen jó, megvettem, de nekem nem nagyon jött be, nem vittem végig, nem játszom vele...:(
2.
2.
Heldengeist
Ha így van, remélem végre megerőltetik magukat. A 3. rész óta csak a bőröket nyúzzák a sorozatról. Jó lenne végre egy, ami fel is ér egy számozott folytatással.
1.
1.
mdr88
"The player is an agent of mayhem" - Ebből és a levédett címből én egy multiplayer orientált alkotásra gondolnék....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...