Készül a Batman: Arkham Collection?

  • Írta: zoenn
  • 2016. május 5.
  • Pletyka
Minden jel szerint a Warner Bros. az új konzolokra is elhozza az első két Batman: Arkham-játékot, viszont az Origins alcímmel ellátott epizód kimarad a szórásból. Ezúttal egy olasz kiskereskedő szellőztette meg a gyűjteményt.

A Batman: Arkham Collectionról már régóta pletykálnak, legutóbb a GameStop áruház állítólagos alkalmazottja szivárogtatott ki pár képet, most pedig ugyanennek a cégnek az olasz részlege listázta a gyűjteményt.

A csomagban helyet kap a Batman: Arkham Asylum és a Batman: Arkham City, illetve az összes megjelent DLC is. Mindkét játék grafikája vérfrissítésen esik át, és kimondottan PS4-re és Xbox One-ra optimalizálják. A megjelenés június 10-én esedékes.

Úgy néz ki, a kollekció csak a Rocksteady által készített részeket tartalmazza, a Batman: Arkham Origins érthetetlen módon kimarad belőle.

Várjuk a Warner hivatalos megerősítését.

14.
14.
PaprikaJancsi
#11: :D
13.
13.
Yanez
#11: En csak azt nem ertem, hogyhogy meg nem a Warner Bros-nal melozol??? Mar reg azok egyike kellene legyel, akiket itt a GK-n atkozni szoktunk. :D
9.
9.
Seggeszkexkluzív
Pont az origin ahol már felvonultatnak tisztességes számú főellenfelet, najó nem mindegyik olyan formában mint kéne, de akkor is, Végülis ígyis megéri az árát.
8.
8.
maktub
Na végre! Eddig csak azért nem vettem meg az Arkham Knightot, hogy sorrendben játszhassam ki a részeket.
6.
6.
delphijos
#5: Lehet hogy jogi okai vannak. Vagy a más fejlesztő miatt a "frissítést" nem tudták összehozni....
5.
5.
Yanez
#2: De az Origins nem egy handheld jatek, hanem teljes, mint a ket elobbi.
3.
3.
respectpele10
Collection - collection hátán
2.
2.
aordog
Szerintem a Knight is benne lehetne a csomagban! Igen, tudom, hogy külön kapható, de a collection név csak ebben a formában lenne igaz. Azon semmit sem kell húzni, így evidens lenne...ja akkor nem nagyon fogyna maga a Knight.
Az Origins nekem nem furcsa, hogy nem lenne benne.
Az Uncharted collection sem tartalmazta a PSVita részt...pedig de jó lett volna. Gondolom ott sem akartak vegyülni...optimalizálás, irányítás megoldható lett volna. Pénzlehúzós szaga van a Batman Collection-nek. Persze csak ebben a formában. Ha nem lesz benne legalább a Knight rész, akkor kihagyom.
1.
1.
dcba
Gondolom 30 fpssel es ps-en 900p-ben, xboxon 720pben. Ja es miert hagyjak ki az Originst? Oke, h a sorozat legrosszabbja, de akkor is a kanon resze es nem rossz kis jatek, plusz Joker akkorat alakit benne, h sztem az mesteri.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...