Hivatalos: megvan az új Han Solo

  • Írta: Shifty
  • 2016. május 6.
  • Cooltúra
Link másolása
Igaznak bizonyultak a korábbi szóbeszédek és végül tényleg az Ave, Cézár egyszerű, énekes cowboy fiúja, Alden Ehrenreich alakítja majd az ifjú Han Solót a következő Star Wars-mellékszálban.

A The Hollywood Reporter jelentése szerint Phil Lord és Chris Miller közel 2500 jelentkező közül végre megtalálta az új, ifjabb Han Solót. Végül a korábban is pletykált Alden Ehrenreich lett a befutó. A magazin úgy tudja, a tárgyalások végső fázisában vannak a felek, így most már tényleg csak formalitás, hogy a színész aláírjon.

Ehrenreich legutóbb a Coen-fivérek rendezte Ave, Cézár!-ban tűnt fel, de így se mondható kezdő színésznek, hiszen dolgozott már Woody Allennel a Blue Jasmine-ban, Chan-wook Parkkal a Stokerben és bizony Francis Ford Coppolával is a Twixtben és a Tetróban.

A Star Wars Anthology következő darabját 2018. május 25-én mutatják be.  A forgatókönyvet Lawrence és Jon Kasdan veti papírra.

11.
11.
Seggeszkexkluzív
Legalább egy viszonylag tehetséges színész fogja játszani Solot. Így legalább a fiatalabbak is megismerik ezt a karaktert, ezért is támogatom a Reboot Origin, Remake filmeket. Mert ami akkor nekünk jó volt az nem biztos hogy a mai fiatalokat érdekelné, így van esély hogy megkedveljenek egy-egy ikonikus hőst-karaktert, filmet, stb.
10.
10.
Norbiii
Csak ismételni tudom magam, hogy, számomra Han Solo = Harrison Ford! Így nem érdekel annyira, de talán egy próbát megér majd..
9.
9.
delphijos
Már írtam erről a témáról, és amúgy hatalmas SW fan vagyok. Nem kéne erre azért úgy tekinteni mint valami vallási fétisre, amibe szentségtörés "belenyúlni". Ha valakit zavar a film, maximum ne nézze meg. Én örülök ha készül SW film, és remélem jó filmek lesznek. A másik példát is már említettem, hogy a fiatal Indy sorozattal sem volt semmi baj, és nem szakadt be az ég hogy nem HF játszotta Indy-t. Ha a 7. részben játszotta volna valaki más, az gáz lett volna, de így nekem nincs ezzel gondom. A film legyen jó.
Amúgy meg mindenkinek úgysem lehet megfelelni. Van aki azért sír hogy minek ezeket a "hősöket" bolygatni, lehetne más sztori, ha meg más sztori lenne, akkor meg mindenki valami "ismerőst" hiányolna. A nagy fan base-nek vannak hátrányai is.....
8.
8.
roli33
Ez a Star Wars! És akkor egy filmet egyetlen karakter köré építenek fel? És pont Han köré? Nooo!
7.
7.
Futu-Retro
Továbbra is az a véleményem, hogy erre a bőrlehúzásra nincs semmi szükség, kivéve ha rajongói alkotásról van szó. Én gyerekkoromban elképzeltem, hogy anno milyen simlis, pénzsóvár csempész lehetett Han (alvilági alakokkal üzletel, bárkit képes hátba lőni és a szabadidejét lebujokban tölti), úgyhogy ez a műremek nagyon nem fog érdekelni, kiváltképp mert a dizninek nincs annyi vér a pucájában, hogy önző, érzéketlen csempésznek mutassa be, aki magasról tesz mindenkire. Ide nem elég a poénkodás.
Azért mert megvették a SW-t ne akarjanak már Han-ból James Bond-ot csinálni. Han Solo = Harrison Ford
6.
6.
mdr88
#5: Ezennel elnézést kérek mindentől és mindenkitől, akit megsértettem a kijelentésemmel :D :D :D
5.
5.
mestermagyar
#3: Kikérem a fanmade produktumok nevében hogy egy monetizált fost azok szintjére emelj.
4.
4.
PaprikaJancsi
Kár, hogy nem a Transzformers-es srác. Az hasonlított a legjobban.
3.
3.
mdr88
Függetlenül a színész személyétől.... nekem ez az egész film már most olyan - igen úgy, hogy még egy db képkockát nem láttunk belőle - mintha egy fanmade produktum lenne.
Ha jó lesz a film ha nem, erre az egész Han Solo filmre nincs szükség... szerintem a rajongók a film után sem fogják elfogadni... Han Solo = Harrison Ford... ennyi
2.
2.
Macifasz
Ugyan az Ave, Césár nem tetszett, de a srác alakítása igen, szóval én megvagyok elégedve a döntéssel. Tehetséges srác. :-)
1.
1.
Yanez
Mindegy ki az, a rajongók úgysem lesznek megelégedve, Max amikor már látják a következő SW filmben játszani, akkor talán egyetértően bólogatnak majd, hogy nem is rossz ez az ember!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...