Fekete Özvegy is önálló filmet kap?

  • Írta: Shifty
  • 2016. május 9.
  • Cooltúra
Link másolása
Kevin Feige, a Marvel-univerzum atyaúristene az Amerika Kapitány: Polgárháború premierje alkalmából interjút adott a Deadline-nak. Ebből pedig kiderül, minden esély megvan rá, hogy Fekete Özvegy is külön filmet kapjon.

Az Amerika Kapitány: Polgárháború volt az ötödik olyan Marvel-film, amiben Scarlett Johansson magára öltötte a csinos bérgyilkos, Natasha Romanov, vagyis Fekete Özvegy feszes kosztümét. Nem is csoda, hogy a rajongók már évek óta könyörögnek egy különálló, a karakterre összpontosító filmért, ráadásul Romanov karaktere az egyik legnépszerűbb olyan Bosszúállók-tag, aki még nem kapott saját filmet. Úgy néz ki, Kevin Feige, a Marvel-univerzum atyaúristene is afelé hajlik, hogy ez megváltozzon.

Egy frissen adott interjúban Feige úgy nyilatkozott, hogy bár 2019 végéig bejelentették a következő kilenc Marvel-mozifilmet, mégis megeshet, hogy később az eddig kevesebb reflektorfényt kapott hősök is megkapják a saját filmjüket. A Marvel Studios elnöke kiemelte, hogy Fekete Özvegy pont egy olyan karakter, akinek elképesztően érdekes előélete van, ráadásul Scarlett Johansson személyében egy nagyon tehetséges színésznő testesíti meg a bérgyilkosnőt. Az elnök szerint nem lenne rossz, ha éppen ezért önálló mozit kapna.

79.
79.
Yanez
#76: Pedig paran mar elhumorizaltuk az egeszet, nincs ebben semmi retardalt keremszepen! A tema korrekt, a stilusunk kicsit morbid es vicces, de nem sertegetunk mi senkit.
76.
76.
SLi
Nem megsértve a feleket de azt hiszem ez a legretardáltabb vita amit az utóbbi időben olvastam.
73.
73.
kastorhun
#69: Szerintem jobban néznek ki mint Scarlett, de nap mint nap látok Scarlettnél szebbeket.
66.
66.
rajdi
Nekem mind1 csak feszes latexben ugráljon!! :o)
65.
65.
Mortis
Ez most már tényleg kezd esztétika szakos bölcsészhallgatók, vagy legalább is modellügynökség munkatársai között lezajló 'vitához' hasonlítani. Úgyse fogjátok meggyőzni a másikat, mivel a szép nem kőbe vésetten definiált( hú de jól megmondtam a nyilvánvalót, amit már ti is leírtatok párszor!). Inkább örüljetek annak, hogyha esetleg választási helyzetbe kerülnétek, nem vesznétek össze azon ki kap kit.

Amúgymeg a színészkedésről volt szó a kommentszekció elején, s erről bajosan hallgat mindenki: ez esetleg azt jelenti, hogy igazam van? :)
64.
64.
#63: Igen, max. szerinted átlagos.
63.
63.
Giggsy
#62: Már bocs, de Scarlett Johansson legfeljebb középátlagos. Mondom, a teste jó, de azzal ki is fújt. És igen, ha lemegyek egy közepesen forgalmas pesti utcára, tíz perc alatt legalább öt olyan csaj jön velem szembe, aki kategóriákkal szebb nála. Az, hogy valaki nem csúnya, meg az, hogy szép, két külön dolog. A szép az az átlag feletti lenne.

#:61: Emanuelle Chirqui and Morena Baccarin mint rossz cigányasszonyok? Már bocs, de az odáig világos, hogy valakinek nem jön be a stílusuk, de hogy okádékok lennének, az elég röhejes. Kezdjük ott, hogy egyiküknek sincs egy olyan szinten elbaszott dolog az arcán, mint Scarlett Johansson orra.

Amúgy Amy Leevel és Taylor Momsennel mi a bajod?
62.
62.
Yanez
#59: Na ez már valóban ízlés kérdése! Viszont az a kijelentés, hogy SJ nem egy szép csaj, hát barátom, menj ki az utcára, és biztos vagyok benne, hogy hamar rájösz hogyan néz ki egy nem szép csaj! Vagy írd be a gugliba: nem szép csaj. Van egy kategória, amelyen belül nincs csúnya nô, még ha nekünk férfiaknak különbözik is az ízlésünk.
59.
59.
Giggsy
#55: Scarlett Johanson nem egy szép csaj. A teste jó, a szája kacsajellegű, a szeme üres, az orra meg olyan, mint egy jégfalba állított csákány. Ha már Marvel filmek, az Olsen lány kategóriákkal jobban néz ki. Én nem egy csajt ismerek élőben is, aki szépségben (testben nem feltétlenül) köröket ver rá.
De ha ismert példákat kéne hozni, Jessica Alba szép, Odette Annable szép, Emanuelle Chirqui szép, Morena Baccarin szép, Lucy Hale szép, Nina Dobrev szép, Arielle Kebbel szép. Scarlett Johannson nem az, sőt, még csak nem is különösebben érdekes.

Ez a "sexy alsóneműben közelítene" érv meg nettó baromság. A világ nőlakosságának cirka kétharmada ha szexi alsóneműben rámozdulna egy egyedülálló heteró pasira, nem kapna elutasító választ.

#44: Ha már rock-metál vonalon kell csajt mondani Taylor Momsen-t, Amy Lee-t biztos előbb hoztam volna fel, vagy Lzzy Hale-t, aki bár nem az a fajta, akit gyönyörűnek szoktak mondani, de valami hihetetlen dögség (pozitív értelemben) van benne.
58.
58.
A Pulyka
57.
57.
kastorhun
#55: Vannak olyan helyzetek amiknél kénytelen az ember hazudni, és az 1 olyan lenne. :D
55.
55.
Yanez
#54: Ha Scarlett egy sexy alsonemuben kozelitene feled, majd lagyan megmarkolna a "hogyishijjakodat", es azt kerdezne, hogy szerinted atlagos-e, megneznem mit felelnel. :)
51.
51.
kastorhun
#50: Jó helyen volt ő az Agonistba, Arch Enemybe kevés a hangja.
50.
50.
A Pulyka
#48: Ugye o az Arch enemy jelenlegi enekesnoje? Nekem is bejon a bula, de a stilus szerintem nem neki valo. Miota az elodje Angela gossow otthagyta a bandat, azota nem erdekel a zenejuk, de mint csajt durvan szetcuccolnam, Scarlet Johansonnal egyutt :D
47.
47.
kastorhun
#45: Ízlések és pofonok.
Megkaptam már párszor hogy furcsa az ízlésem.
Viszont imádom az énekesi karrierjét 2014-ig.
45.
45.
Yanez
#44: Ezekszerint az izlesed egyedi, mert en pl bottal sem piszkalnam meg az altalad linkelt csajleanyt. :) Na jo, azert ez nem teljesen igaz, de szamomra pedig o a kozonseges, Scarlett-el szemben.
44.
44.
kastorhun
#41: http://nd06.jxs.cz/403/591/eada457ad1_90271717_o2.png
41.
41.
Yanez
#37: Ez valoban igaz! Nekem a Marvel filmekben nyujtott alakitasa is tetszik, ugy ertem teljesen korrektul hozza a figurat. S ha belegondolunk oda nem is kell Oscar-fele jatszma, hiszen egy popcorn mozirol beszelunk. Ez az, amit sokan figyelembe sem vesznek!

kastrohun: Miert, szerinted milyen az a csaj, aki szerinted jol nez ki, ergo nem atlagos a kulseje? Linkelnel egyet? :)
40.
40.
SLi
#37: Igen ez főleg a Vasember 2-ben látszik amikor először játsza el Widowt, érdemes visszanézni ritka unott, érdektelen pocsék alakítás, ami nem meglepő hiszen előtte ő azért a független filmes világból érkezett, de azóta elég jól rérzett, és megtalálta ebben is a kihívást.
Nem véletlen dicsérik annyian, ráadásul mindössze 31 éves, a pleb persze ilyen filmeknek a közelébe sem megy, hagyni kell hadd böfögje be a hülyeségét aztán tovább döcög úgyis.
39.
39.
SLi
#33: Ok, lol
mondjuk a facebookon hogy? :D
amúgy azt hittem az édentúl nyugatra posztot senki nem olvasta el, kicsit azért jó hogy nem feleslegesen írtam
38.
38.
kastorhun
#37: Hát én eddig csak a Marvel filmekben láttam és kb annyit nyújtott mint Danny Trejo, és sokak szerint Scalett jól néz ki, szerintem pedig teljesen átlagos a külseje.
37.
37.
Mortis
Azért látszódik, hogy itt jópáran nem látták túl sok filmben Scarlett Johansson-t a Marvel-eseken kívül: A felszín alatt, Elveszett jelentés, Fekete dália( tudom, tudom: hogy merek blockbustereken kívül mást nézni). Tud azért ő színészkedni: nem hiába van benne szinte folyton min. 2-3 projectben.
Az a gond, hogy a Marvel filmek más fajta habitust követelnek meg a színésztől ,mint egy átlagos forgatás; láttam erről egy érdekes videót valamikor, már nem tom mi volt a címe sajnos. Kiszívja belőlük az életkedvet: nemhiába hoznak relatíve nagy nevek felejthető alakításokat.
36.
36.
Giggsy
Hát nem tudom. Ami engem illet, totál hidegen hagyna, pedig eddig minden képregényfilmet megnéztem, még ha szenvedés volt is (khm, Tobey Maguire féle Pókember trilógia, új Fantasztikus négyes) Az a gond, hogy igazából a Marvel filmes univerzum egyelőre még mindig nélkülözi az olyan érdekes női karaktert, akire fel lehetne húzni egy filmet. Az ilyenek egy része a Foxnál van (ugyebár Vihar, vagy Vadóc - nem a filmes verzja - állati jó alapot jelentenének egy önálló filmnek) más részét pedig még vezették be. Ilyen lehetne például Csodakapitány, vagy az Amazon, esetleg Darázs (bár ő már tulajdonképp megjelent, csak nem olyan önálló filmet is rá lehet építeni formában).
A Fekete özveggyel az a gond, hogy Scarlett Johanson legfeljebb egy gyenge közepes színésznő, és a testén kívül más értéket nem tud hozzátenni egy filmhez (még a fejét sem, mert az sem egy nagy szám). Maga a karakter lehetne érdekes, mert a lehetőség megvan benne, de vagy a készítők szándéka volt, hogy a seggen feszülő neoprén legyen a fő ismertetőjegye, vagy Johansson képtelen kihozni belőle ami benne van, de a lényeg, hogy egy önálló filmhez így nagyon kevés. Én meglepődnék rajta, ha a Marvel megkockáztatná, hogy Johanson képességeire építik fel az első női főszereplős filmjüket, hogy aztán egy viszonylag borítékolható bukás (már Marvel szinten) parkolópályára tegye az összes női hősös önálló filmet évekre.
35.
35.
Ooorky
Mármint a feneke kap egy saját filmet, mert a nőbe annyi színésztehetség szorult, mint egy marék darált mákba.
34.
34.
Dreadlox
Igazából nem lenne rossz, ha a Disney kezei közül kiszabadulna, mondjuk az egész(De ne a Fox-hoz vagy a Sony-hoz kerüljön...) és egy kicsit mélyebb filmet csinálnának. Mert egyszer jók ezek a Marvel filmek, de mivel megpróbál mindenkit megcélozni, ezért nem lehet belőlük egy sokkal többről szóló filmet alkotni. Jó a képregényekben sincs mindig ilyen, ez tény. De a újabbakban már vannak mélységek. De ha faszságot írok szóljatok mivel a CA:CW-t még nem láttam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...