A Gearbox elégedett a Battleborn eladásaival

  • Írta: zoenn
  • 2016. május 12.
  • Biznisz
Link másolása
A múlt héten jelent meg a Gearbox Software hero shootere, a Battleborn. Mivel egy teljesen új IP-ről van szó, az eladások különösen fontosak, ám a fejlesztők szerint "szilárd startot" vett a játék.

A Battleborn kreatív direktora, Randy Varnell a minap egy Twitch-közvetítés során mesélt egy kicsit a MOBA első heti eladási teljesítményéről. Az úriember szerint a játék "nagyon jól" fogy, jobban, mint az első Borderlands 2009-ben.

A csapat eddig "óvatos optimizmussal" tekintett a Battleborn startjára, de most látva az adatokat, a vásárlók érdeklődése nagyjából ugyanolyan, mint az első Borderlands idején. Varnell emlékeztetett mindenkit, miszerint a játék anno rendkívül sikeres új cím volt, és végül 7,8 millió példányt passzoltak el belőle világszerte. A megjelenést követő első két hónapban 2 millió egységet.

Konkrét számok nincsenek, de az bizonyos, hogy nagyobb rá a kereslet az első héten, mint a Borderlandsre. A felhasználói bázis "folyamatosan növekszik mindhárom platformon", így a Gearbox joggal bizakodhat.

Tegyük hozzá, hogy az időzítés nem volt szerencsés: az Epic-féle Paragon nyílt bétafázisban van, az Overwatch pedig a hónap végén érkezik. Ez három MOBA-shooter hibrid egy hónapban, akárhogy is számoljuk.

2.
2.
Hunner
#1: Hatalmas +1 Nehogymár azért mert van összesen 3 skilled meg különféle hősök vannak már MOBA legyen egy játék...Az OW egy sima class based fps
1.
1.
bema695
Az OW-ban se tornyokat nem kell rombolni, se miniont ölni és még csak szintet sem lépsz meccs közben. Szerintem anny köze van a mobához, mint a cod-nak, ha q-ra bindolod az elsődleges, e-re a másodlagos robbanószert. Bár nekem, mint MOBA játékosnak, még is az tetszik messze a legjobban a három közül :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...