Mozifilm készül két klasszikus Atari-játékból

  • Írta: zoenn
  • 2016. május 16.
  • Cooltúra
Link másolása
Filmváltozatot kap a Centipede és a Missile Command című Atari-játék, miután a kiadó és az Oasis Film között megállapodás született. Reméljük, a Csatahajónál csak jobb adaptáció készül.

A Deadline értesülései szerint filmváltozatot kap nyolcvanas évek két klasszikus Atari-játéka, a Centipede és a Missile Command. A kiadóval kötött megállapodás szerint a gyártást az Oasis Film végzi, a cég jelenleg Martin Scorsese legújabb filmjének (Silence) utómunkálataival foglakozik.

Üdítő hír, hogy a filmek producerei Randall Emmett és George Furla lesznek, akik a Lone Survivorért és az End of Watchért feleltek korábban.

A Centipede-ben egy óriás űrlény támadja meg a Földet, a játékos viszont felveszi vele a harcot. Ha egy Godzilla-szerű alkotást kapunk, már jól járunk. A Missile Commandben minden a nukleáris fegyverekről szólt - nekünk kellett a repülő bombákat lelőnünk, így védve az anyaországot.

1.
1.
Stack
Vannak hihetetlen jó történettel rendelkező játékok amelyekből, nagyobb megerőltetés nélkül lehetne filmet akár sorozatot is gyártani. (Legacy of Kain, Star Craft, akár még egy Carmageddon is)
Nem értem miért az ilyen nulla sztorival rendelkezőkből csinálnak filmet, ami legjobb esetben is csak érintőlegesen kapcsolódik a játékhoz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...