Új infókat és képeket kapott a Zsivány Egyes

  • Írta: Shifty
  • 2016. május 17.
  • Cooltúra
Link másolása
Elérhetővé vált a Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet képes útmutatójának első pár oldala, ami néhány új képen kívül rengeteg részletet is tartalmaz. Többek között Darth Vader visszatéréséről és a többi karakterről is.

Itthon december 15-én kerül mozikba az új Godzillát is jegyző Gareth Edwards-féle Rogue One: A Star Wars Story (hazai cím: Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet), amiről most jó pár vadonatúj képet és rengeteg információt tudunk megosztani. A Disney ugyanis fellőtte a világhálóra a mozifilmhez készülő képes útmutató első pár oldalát, ami rengeteg információt tartalmaz a filmbéli karakterekről, valamint a Lázadók és a Birodalom járműveiről is.

A könyv többek között részletesen bemutatja a Halálcsillag terveinek ellopásával megbízott csapat tagjait. Azt már eddig is tudtuk, hogy a főhőst alakító Felicity Jones játssza Jyn Ersót, akiről most kiderült, hogy egy jól képzett katona és harcos. Cassian Andor kapitányt Diego Luna alakítja majd, aki a Lázadók egyik tisztje. Baze, vagyis Jiang Wen szabadúszó bérgyilkosként csatlakozik majd a csapathoz, míg Bodhi, azaz Riz Ahmed már a Lázadók sorait erősítő katonaként vállalkozik az öngyilkos küldetésre. Lesznek nem emberi szereplők is a társaság között, mint például Pao, aki egy vad, rettenthetetlen harcos hírében áll. Chirrut Donnie Yen testesíti majd meg, ő állítólag egy spirituális harcos lesz, míg Bistan egy újabb CG-karakter lesz, aki szintén nem ismer majd félelmet.

Érdekesség, hogy az Alan Tudyk által játszott K-250 harci droid külön oldalt kapott. A leírása szerint egykoron a Birodalom biztonsági robotja volt, aki ismeretlen körülmények között, de később csatlakozott a Lázadókhoz.

Az előzetesben sokszor feltűnt Ben Mendelsohnról is kiderült, hogy a film egyik főgonosza lesz. Ő alakítja majd Krennicet, a Birodalom hadseregének teljhatalmú urát. Ennek megfelelően nem csak a rohamosztagosokat, de az előzetesben szintén látott, feketeruhás halálosztagosokat is ő irányítja. Krennic azonban Darth Vadernek jelent, így szinte biztos, hogy a sötét oldalt választó Skywalker visszatér.

Ami a járműveket illeti, ott is lesznek visszatérők és újonnan bemutatkozók. A klasszikus TIE-vadászok sorát így egy új, úgynevezett TIE Striker erősíti, de az előzetesben látott sivatagi tank is felbukkan majd a filmben. A Lázadók oldalán a Csillagharcos nevű járgányról kaptunk eddig információkat, ami egyébként erősen emlékeztet a T-47-es siklóra.

3.
3.
MadDragon
Csillagharcos? Ugye nem a starfighter-t fordítottad le? Mert minden űrhajó "starfighter" a Csillagok Háborújában. Ha jobban megnézed a jobb alsó sarokban ott van, hogy U-szárnyú. Mondjuk nem valami eredeti a kinézete: Y-szányú pilótafülke meg X-szányú hajtóművek, meg ráraktak két szárnyat még, hogy kijöjjön az U alak. :P
1.
1.
PaulBlake
Diego Luna karaterjét el tudnám képzelni mint felnőtteb Ezra-nak. De tudom hogy eggyik Rebels-es karakter se lesz benne, ami kár mert már,. főleg a második évad második fele., már eléggé sötétre sikeredett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...