A jövő héten frissül egy nagyot a The Division

  • Írta: zoenn
  • 2016. május 18.
  • Letöltés
Link másolása
Hamarosan befut a The Division 1.2-es verziószámú frissítése, a Conflict. Az update új célokat, high-end fegyvereket és geareket tartalmaz, legfőképp a már tapasztalt játékosok számára.

A frissítés a Phoenix-kreditek számát 2 ezerre növeli, továbbá kapunk egy új raidet is Clear Sky címmel, melyben Manhattan légterét hajthatjuk az uralmunk alá.

Új nagy értékű célpontokra vadászhatunk, illetve a Dark Zone-okban immáron elvághatjuk a zsákmányt szállító köteleket a kimentések közben. S ha már szóba jött a PvP, a tapasztalt játékosok bizonyára örülni fognak az új csemegéknek. A Conflictben új gearszettek és magas szintű fegyverek is élesednek.

Az update május 24-én érkezik mindhárom platformon.

25.
25.
zozo76hun
az is igaz hogy ez kerult vagy 20000-be a zombiu meg 6000. nem mindegy.
24.
24.
zozo76hun
anno a zombiu-t elegge lehuztak, en imadtam, 2x is vegignyomtam es sztem meg 1x meg fogom csinalni. nyilvan van akinek most is bejon a division. de azert az lathato hogy a jatekosok nagy resze mar atesett a tetszik/erdekes-bol a nemtetszik/unalmas-ba.
23.
23.
pkflavio
Nekem tetszik a game pont :D
20.
20.
motorsport16
#17: Csináltam egy másik karaktert és úgy működött, nem fagyott be. Azért köszönöm!
17.
17.
shatterhand
#16: Az ott beragadt akkor. Nem tudom mi az oka. nekem is csinált egyik nap ilyet. Hiába akartam csatlakozni haverhoz leragadt a "kapcsolódás"-nál és nem indult a számláló. Újraindítottam a játékot, de végül csak az jött be,hogy rámcsatlakoztak. Ennél nem tudom mit kéne csinálni. Talán kapcsold le a netet majd vissza és úgy indulj neki a újra a küldetésnek.
16.
16.
motorsport16
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. Most kezdtem el játszani a Divisionnal, így az elején járok. Van egy ilyan rendőrös küldetés még brooklynban és a végén egy helikopterrel menekitenek ki. Ekkor ekőjön egy kép ami kiírja, hogy connecting, de itt befagy a játék és nem megy tovább, folyamatosan csak azt írja ki, hogy connecting. Interneten néztem róla videókat, de mindegyik videóban 2-3 mp után átugrik a következő részre a játék csak nekem nem. Többször újracsináltam a küldetést, de egyszerűen mindig lefagy. Amikor elindtom a játékot, akkor az online részre dob be. Tud valaki segíteni nekem, hgy hogyan tudnám folytatni a kampány részét a játéknak, mert nagyon tetszik, csak egyszerűen nem tudok mit kezdeni a lefagyással. Előre is köszönöm!
15.
15.
s4jtqkac
#9: ..Te odamész a fagyishoz is, h panaszkodj, h nem zavarja-e, hogy vannak akik nem szeretik a fagyit, mert hideg? Vagy, h némelyikben van mogyoró, és sokan allergiások rá? Ha nem szereted a pvp-t mi az istenért költöttél ennyit egy olyan co-op játékra amiröl már megjelenés elött beharangozták, h elárulhatod a csapatoda, h megszerezd a legjobb dolgokat? Egy olyan játékra amiben az nyújtja az igazi lehetöséget a fejlödésre, ha más játékosokat ölsz?? Szerinted a Titanfallban is köcsög aki nem csak az npcket öli?
9.
9.
vmiki88
"Dark Zone-okban immáron elvághatjuk a zsákmányt szállító köteleket a kimentések közben."
Csak ha még nagoybb köcsögök akartok lenni.
8.
8.
The Talachi
Hát igen én ist azt érzem, hogy a több lövöldözés irányába terelik a cuccot!
Ami a fegyverekkel kapcsolatban nagyon nem tetszik az az SMG központúság, a snipereknél M1A mánia!
Legyen már még egy két normális fegyó, mert ez így nagyon unalmas! Ha nem az említett fegyverekkel játszol esélytelen vagy! 10 ből 10 szer valami vectoros nyomi lő hátba! Egy hétig mindenki azzal van csak ami van a bótba!! :) :)
7.
7.
shooter1234
#5: De majd lehet szivatni másokat, pl. egy sima zöld vagy szürke cuccot felakasztasz és aztán elbújsz, vársz hátha valaki levágja.
6.
6.
Kolompár Tarzan
#5: Szte merre szándékosan rájátszanak a fejlesztők, hogy több legen a rugó.
Hogy rohadnának meg.

De miért nincs egy normális, high-end fegyókat is adó PvP? Vagy PvE? Miért kell nekem DZ-ben szopnom, ha nem akarok?

Az Incusrion jó lenne, de nem dob fegyót, a szettcuccokal meg tele van a padlás.
5.
5.
The Talachi
#1: Tényleg jó ötlet, de szerintem majd te leszel a rouge amikor meg akarod védeni a felrakott cuccot. Remélem nem követik el ezt a hibát!
Amúgy szuper játék hibáival, sok glitch-el, csalóval együtt! Nem bírom abbahagyni! :)
4.
4.
Hunner
Nem lesz rossz játék ez 2-3 kontent patch múlva... Beletettem közel 300 órát tudom miről beszélek. Még így is elég fasza, de a sok bug / glitch / cheater miatt nagyon sok játékost vesztett, aztán a dio3 új szezonja is megtizedelte a létszámot -hisz az hasonló közönséget vonz - erre 24-én én jön a patch amikor sokan köztük én is, 100% hogy az Overwatch-al fogok játszani. :D
3.
3.
gomba56
Steam:
Vásárlói értékelés:
MOSTANÁBAN: Többnyire negatív (6,414 értékelés)
ÖSSZESÍTVE: Vegyes (24,986 értékelés)
Ez mindent elárul...
2.
2.
zozo76hun
unalomig nyomni az npc-k ellen a kuldeteseket. ujra es ujra hogy haladj. millioszor, akkor talan a dark zone-ba nem vadasznak le olyan konnyen a terminatorok. de banom hogy megvettem. :) mar meg is utaltam a jatekot! :D
1.
1.
CitromH
Ez a kötélelvágás baromi jó ötlet ... lenne, ha a csitelőket kiszűrnék. Így elég lesz nekik csak ide oda teleportálni a drop pointok között.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...