Dátumot kapott a Gran Turismo Sport

  • Írta: fojesz
  • 2016. május 19.
  • Megjelenés
Link másolása
Habár az este folyamán egy komolyabb bemutatót is kap a Gran Turismo Sport, már most megtudtunk egy csomó friss részletet a játékkal kapcsolatban. Az is kiderült, hogy mikor jelenik meg, és trailerünk is van.

A Gran Turismo Sport Amerikában november 15-én, Európában pedig november 16-án jelenik majd meg PlayStation 4-re, és Kazunori Yamauchi, a játék mögött álló Polyphony Digital vezetője szerint olyan szintű innovációt ígér, amire az első rész óta nem volt példa. Friss képek:

Az új GT 137 autót vonultat fel (köztük néhány concept modellt is), amelyeket a nulláról építettek fel a visszatérés apropóján, és belső nézetet is kínálnak majd. A járgányokat 19 helyszínen és 27 pályán hajthatjuk meg, itt a Northern Isle Speedway nevű oválpálya és a tokiói utcai verseny újdonság lesz:

A Gran Turismo Sport erősen eSport-centrikus epizód, aligha meglepő, hogy folyamatosan frissülő hírfalat és eseményeket, továbbá kísérőalkalmazást és egy matricaszerkesztőt is kapunk. A fotómódot is viszontláthatjuk majd, és valódi FIA-licencért is versenyezhetünk.

Este fél 8-tól egy nagyobb szabású esemény keretei között mutatják be újra a Gran Turismo Sportot, ezt a műsort alább követhetitek majd figyelemmel:

A Gran Turismo Sportot egyébként tavaly októberben jelentették be, és a fejlesztők állítása szerint nem ez a sorozat hetedik része, de nem is tartják Prologue-epizódnak a VR-támogatással is felvértezett játékot.

70.
70.
greenmelon
#69: Azért a Forza se szimulátor teljesen. Kellő mennyiségű árkád beütés van benne, hogy élvezhető legyen amatőröknek is. Bár a PC-s Apex komolyabbnak tűnt nekem, mint amit anno megszoktam, vagy csak megkopott a tudásom amit még a 4. részben szedtem össze, franc tudja. :D
69.
69.
delphijos
#64: Ha vennék box-ot, az pont a Forza miatt lenne. Másrészt nekem pont azért elég a DC mert inkább arcade. Egy szimulátor-hoz nem vagyok elég jó játékos. Vagy csak nincs elég türelmem. Fene se tudja.
67.
67.
Dirty666
Nem kell itt vitatkozni, csak jelöljünk ki korhatárt. 12 éves kor alatt a legjobb a Driveclub..A felnőttek meg csak bíbelődjenek a tuningbeállításokkal, mérgelődjenek, hogy már megint kicsúsztak a pályáról, és nem tudták bevenni a kanyart 200 méteres drifttel.
64.
64.
ADMlN
Nekem egyáltalán nem tűnik olyan rossznak ez a GT mint aminek itt beállítják, kíváncsian várom a kész játékot.
Viszont a DC gyerekjáték a Forzához képest, csak grafikában tudja felülmúlni.
63.
63.
Anonymus565
#38: Nagyon szeretem a Forza szériát, DE
azért az erős túlzás, hogy a DC a széklete, mivel így a végére eléggé korrekt autós játék lett így a legvégére.
59.
59.
Caleon
#38: A DC a Forza széklete? Hááát, jobban meggondolva ez az, ami nem hiányzik a GK-ban, mióta csak ritkén tudok felnézni ide.

Mennyivel nyugodtabb vagyok, mióta nem olvasok itt kommenteket...

Mondjuk máshol a #52 is megér egy temporary ban-t.
45.
45.
Chelseafan1989
#38: A Forza remek játék mert az az 1 játék ami miatt Xo-m van, de azért nem kell túlzásokba esni!
A Dc a maga stílusában verhetetlen!
Grafikában felülmúlja a Forzat!
A játékélmény meg összehasonlíthatatlan mivel az egyik simulator a másik meg inkánbb arcade ezért kár ezen vitatkozni.
A GT meg lesz amilyen lesz akár ki akár hogy is sír.
Én adok neki egy esélyt majd mert kiskorom óta kenem a GT-ket és az 1,2,3,4 a legjobbak közt van.
35.
35.
vanpear
#29: Ne vergődj már annyit. Hisztizel itt mint valami gyerek. Ha nem tetszik, nem veszed meg azt kész. Pont! Senkit nem érdekel a fröcsögésed, habzó billentyűzettel ontod a hülyeséget. Szerintem igyál egy herbália nyugtatóteát.
33.
33.
delphijos
#30: Na, jó, de azért ne az előző generációs verzió legyen már a mérce, nem is azzal kell "versenyeznie", hanem az erre a gen-re készült más autós stuffokkal.
30.
30.
Angelwing
Ez a legszebb Gran Turismo idáig! Aki nem látja a javulást nézzen GT 5 és GT 6 képeket. Na azok a rondák.
28.
28.
delphijos
#27: hupsz. Szóval nyavalyás.
27.
27.
delphijos
Egyet kell értenem HUNRova-val. Szó sincs róla hogy a grafika lenne minden, de ez, PS4-en, 3 év fejlesztés után, egyszerűen ronda. Ráadásul úgy hogy a környezet szinte üres. Tudom hogy csak egy nyavajás arcade, de maradok ha DC-nál ha ez lesz a végleges product.
26.
26.
Nothing
Részemről nem főbenjáró, ha nem lesz benne x zsillió kocsi, ha ez a 137 maximálisan ki lesz dolgozva, de ami még fontosabb: hosszú idő után jó lenne végre egy olyan GT-t látni, amit nem kötnek gúzsba a kiadási határidők...
25.
25.
Totál kívülállóként mert eddig leszartam mind a Forzát, mind a GT sorozatot, látni hogy ez nem egy GT fő epizód, a közvetítés gyakorlatilag egy e-sport rendezvény volt ami azt jelenti hogy ez egy esport autós játék, ennyi, tolni fogják csomóan, versenyeken lehet indulni, stb. A cél szerintem ennél a stabilitás majd online és hogy egyenlő feltételk mellett a pálya és az autó legjobb betanulása mellett mehessenek a versenyzők, ennyi. És azért még sok idő hátra van, még az autókat se mutatták be mindet, módokat se, majd kialakul, ez kb egy alpha vagy korai béta inkább...
24.
24.
#21: Igen de novemberben jelenik meg...igencsak van idő még addig csinosítani bármin.
23.
23.
PS4jacksony
Kövezzetek meg de ezen a traileren én semmi előrelépést nem látok fullra az előző részek színvonala.
Pl: Időjárásról,belsőnézetről semmit nem árult el miközben teljesen átlagos a játék kinézete.

Az az igazság ezt a lemaradást bár mit ígérnek, nem lesz könnyű behozni főleg egy Forza Motorsportal szemben.
Nagyon erős a gyanúm,hogy még csak új motort sem kapott a játék....
Mindenesetre drukkolok neki,hogy újra pályán legyen a sorozat mert nagyon nincs ott...
21.
21.
PaprikaJancsi
#20: Szerintem itt a táj is ronda. Egy DC mellett ez ugyanaz a Ps2-es ház modellek, meg gyepp modellek.
19.
19.
hoaw
Furcsa, én már fél éve az első részével tolom és bőven kielégíti a autós étvágyamat.
16.
16.
PodMAN
Kár érte. Ezt egy Project CARS vagy Forza megeszi vacsorára.
15.
15.
KopyAti
Akkor már inkább PC!
14.
14.
Anonymus565
#13: Akarod mondani nincs jobb autós játék jelenleg PS 4-en a Driveclub-nál?
13.
13.
KeXxX
Ebben most nagyot csalódtam. Majd olcsón megvesszük. A Driveclub-nál jelenleg amúgy sincs jobb autós játék.. és nem is lesz soha!
12.
12.
Angelwing
Ezek a szuperautók nagyon nem érdekelnek. Eddig nem mutat semmi olyat amiért megvenném.
11.
11.
cannondale
Sok újat már nem tudnak belerakni....
Ettől függetlenül megveszem.
4.
4.
PaprikaJancsi
Yeah! Örülök, hogy folytatást kapott a Photo Mode franchise. Így látszatra sokat javult az előzőekhez képest. Rendes, menő háttérképeket lehet majd csinálni. Látom növekedett a effektek számai is, ami lehetővé teszi a még szebb képeket. A tereptárgyakat is lehet majd helyezgetni. Jó lesz szerintem. Látom ebben a PM-ban már lehet kocsizgatni is. Nem rossz, de van rajta még mit csiszolni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...