Mobilon is hódítani fog az Early Access

  • Írta: Shifty
  • 2016. május 20.
  • Érdekesség
Link másolása
Tovább burjánzik az Early Access-őrület, így a Steam és az Xbox One-féle Game Preview program után hamarosan a Google Play-ben is elérhető lesz egy hasonló szekció.

Az Early Access kétségkívül az elmúlt évek egyik legsikeresebb új üzleti modellje. Azzal persze lehet vitatkozni, hogy van-e létjogosultsága egy olyan programnak, aminek keretén belül egy teljesen félkész játékért fizetünk súlyos pénzeket, de mindenki számára egyéni preferencia, hogy neki megéri-e.

A modell töretlen népszerűségére azonban már mások is felfigyeltek, így a Steam és az Xbox One-on nemrég élesedett Game Preview program után hamarosan a Google is bevezet egy hasonló modellt. A lényeg itt is ugyanaz lesz, vagyis egy külön szekcióban lesznek elérhetőek azok a játékok, amelyeket a fejlesztők még nem tartanak késznek, de azért némi extra pénzmag reményében már megmutatnának a rajongóknak. A Google egyelőre nem ismertette a részleteket, de egy kép segítségével már illusztrálta, nagyjából hogyan is néz ez majd ki a Google Play-ben.

A Google emellett azt is megerősítette, hogy a Play-ben is lesz családi tartalommegosztás. Ennek részleteiről a a HWSW oldalán olvashattok részletesebben.

5.
5.
Már létezik régóta EA mobilon, úgy hívják hogy Windows 10.
4.
4.
KopyAti
"Teljesen félkész játék"
Ezen kacagtam picit! :)
Amúgy meg inkább a demokat hoznám már vissza!
1.
1.
bema695
Szerintem kifejezetten jó dolog. Én még kész játékot is csak akcióban veszek, de legalább a türelmetlenek kiszűrik a bugok nagy részét.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...