Összehasonlító videón a Batman: Return to Arkham

  • Írta: fojesz
  • 2016. május 23.
  • Videó
Link másolása
A múltkori képek után következzen egy jó minőségű összehasonlító videó, amelyből kiderül, mennyit változtak külsőre a felújított Batman: Arkham-játékok. Érdekes, de nem minden esetben egyértelmű a remasterek előnye.

Leginkább a karaktermodellek minősége tűnik ingadozónak, valahol egyértelműen szebben teljesítenek az eredeti játékok, másutt pedig jóval részletesebb megoldást kapunk a remasterekben. (A Batman köpenyén csordogáló eső pedig nyilván most sem maradhatott ki!)

A Batman: Return to Arkham csomag július 26-án jelenik meg PS4-re és Xbox One-ra, és az első két Batman: Arkham-játékot foglalja majd magába azok DLC-ivel együtt. A látványról az Unreal Engine 4 gondoskodik majd.

Köszi, Dreadlox!

27.
27.
Macifasz
#5: Azért nem tartalmazza, mert az nem a Rocksteady csinálta, hanem a WB Games Montreal. Ez pedig egy Rockesteady kiadás úgymond.
26.
26.
kopic
#25: Uc4, TW3.
25.
25.
Seggeszkexkluzív
#24: Irónia on vagy Mad Max Remastered.
24.
24.
kopic
Arkham Knight Remasterednek jobban örültem volna.
23.
23.
Seggeszkexkluzív
A remastered verzió talán egy kicsit túl letisztult lett. Ahol Batman Joker mellett ott látszik igazán milyen műanyag hatást kelt az újratextúrázott karakterek vagy Hugo Strange szemüvegén tükröződik Bruce arca a Remasteredben nem, úgyismondhatnám hogy talán a cutscenekben visszaütött a javítás, játék közben nem biztos hogy feltűnik, . Valahol meg jót tettek a plusz effektek, árnyákok tükröződések, eső.
22.
22.
dcba
En mar attol be vagyok keszulve, h milyen debil fejet csinaltak Batmannek ebben. Eloszor meg agyaltam rajta, h ha le megy az ara, talan megveszem, de ezen kepek utan meg ingyen sem kene. Meggyalazasa ez egy fantasztikus jateknak. Inkabb dobtak volna 1080p-re, 60 fps-re es mehet ahogy volt, annak tobb ertelmet latom, mint annak, h kvazi leronditottak a grafikat, csak azert, mert jol hangzik, h U4 motoron megy.
21.
21.
strike19
A remastered verzióba az tetszik ,hogy nagyobb a látótávolság.
De nem tetszik az újabb színvilág.Elvész az a sötét komor hangulat.

20.
20.
felegyi
Egyedül Kétarc volt az akinek jót tett a Remastared skin... a többinek elveszett a komolysága, visszább vettek a noirból.
19.
19.
Wolverine
Ha nem lenne odaírva melyik a remastered és az original, kapásból a jobb oldalit mondanám a remastered verziónak. Így viszont elég gáz azt kell mondjam, túl színes és sok helyen inkább rajzfilmszerűbb mint élethűbb lett...
Az eredeti sokkal közelebb áll a batman világhoz színekben is és úgy ámblokk rendben volt az egész. Inkább csinálnának egy frankó új részt már...

Ez egy felesleges izomszag keltés volt, egy olyan motorral (túl sok köze nem lehetett hozzá), amit jobb lett volna, ha nem is reklámoznak ez mellé az "újítás" mellé.
18.
18.
Chullent
Én arra lennék kiváncsi, hogy milyen arányban térűlnek meg ezek a remasteredek ahhoz képest, mint ha kiadnának egy új részt? Vásárolnak belőle az emberek annyi példányt, hogy valóban hasznos befektetés legyen munka és pénz szempontjából is? Tudom, a csecsemőnek minden vicc új de egyszerűen nem tudom elképzelni , hogy kiugró eladási számokról lehetne itt beszélni.
16.
16.
aordog
Egybecsomagolva megér 4-5 ezret..egy forinttal sem többet! Ha egybe lenne a 3 game, tehát az origins is (ami szintèn felujított lenne), akkor megérne 9-10 ezret. EZT TELJES ÁRBAN NE VEGYÉTEK MEG!!!!!!!!!
15.
15.
Dreadlox
#12: Persze nem olyan erősek a konzolok mint amilyennek kéne lenniük, de akkor is túlzás ez.
14.
14.
Claymen
én őszintén örülök, hogy az eredeti van meg. Nagyon távol áll tőlem ez a remastered.
13.
13.
Csoki80
12.
12.
A Pulyka
#10: Komolyan nem ertem ezeket az embereket. Jo hogy mindig ra lehet fogni a konzolra, ha valami nem ugy nez ki, ahogy kellene.
11.
11.
Drazhar
Az eredeti nem azért volt "színtelen" mert szar a motor, hanem mert ez volt a koncepció, így volt kerek egész. Most az, hogy az új motor csilivili színes, csak elrontja az egészet. Megint más kérdés, hogy sok helyen még rondább is....
10.
10.
Dreadlox
#9: Rlly?.... Pulykának valami jelzőt kell kitenni a szarkazmusra.
9.
9.
h.jozsa
#7: ez undoritó sajnos....de így van,ahogy mondod!
8.
8.
elgeri
Oh, erre nem is figyeltem, hogy ennél a kiadásnál a lényeg, hogy PC-ről átköltözzön konzolra. Akkor kezdem érteni, hogy miért nem lépkedtünk előre :(

(Mondom ezt úgy hogy manapság én is konzolozok, de a lelkem mélyén abszolút PC fan vagyok.)
7.
7.
A Pulyka
#6: Hat persze, csontig kell butitani egy 7 eves jatekot hogy elfusson az uj konzolokon is...OMG
6.
6.
zarándok
Hm... szóval fogták a PC-s verziót és lebutították annyira, hogy elfusson az új konzolokon? Komolyan sokkal szebb az original PC. Nyilván a textúrák, shader-ek, stb... szebbek lesznek (kötelezően), de design szempontból sokkal Batmanesebb a sötét, fakó látványvilág. Gratula a csapatnak! :)
5.
5.
A Pulyka
Hat ez eleg feleslegesnek nez ki, foleg ugy hogy a csomag meg az origins-et sem tartalmazza.
4.
4.
pjoco
Nekem is a régiebbi a bejövős. Amúgy meg Konzol VS Konzolt kellett volna mutatni. Arra lennék kiváncsi régebbi konzolokon hogy mutatott.
3.
3.
Effecta
Na várjunk egy percet. Egy újabb motor (U4) hajtja, és rondább, mint az előzőek? Az teljesítmény.
2.
2.
roli33
Hát az a nagy helyzet, hogy szebb az original!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...