Gran Turismo Sport - ennyit változott a grafika

  • Írta: fojesz
  • 2016. május 24.
  • Videó
Link másolása
Habár még hónapok vannak hátra a megjelenésééig, már most rengeteg kritika éri a Gran Turismo Sportot a grafikája miatt. A most következő összehasonlító videóból kiderül, mennyit változott a játék a sorozat előző részéhez képest.

A GTPlanet egymás mellé rakta a Gran Turismo Sport és a Gran Turismo 6 nürburgringi versenyét, így viszonylag jól látható, mennyit változott a november 16-án megjelenő új rész a sorozat legutóbbi, még PS3-ra megjelent felvonása óta.

A Sony egyébként nagy erőkkel üldözi a Gran Turismo Sport gameplay videóit, úgyhogy érdemes mihamarabb megnézni a felvételt, mert ezt is leszedetik a YouTube-ról.

26.
26.
Angelwing
Szerintem meg nagyon sokat fejlődött a grafika a 6-hoz képest. A fák elég élethűek lettek végre. Szerintem jó lesz ez. Legalábbis bízom benne! LOL XD
25.
25.
sasncore
Ennél max szebb lehet mire elkészül. Senkit nem érhet csalódás:)
24.
24.
KopyAti
El vagyok kámpicsorodva. Legalábbis egyenlőre! :/
23.
23.
dzsiádzsó
#20: Te miről beszélsz? Szűkös? az elmúlt 10 évben 2 teljes értékű játékot adtak ki, a Forzából 7 teljes értékű jött ki ennyi idő alatt, nem standerd kocsikkal teletömve, lagolos ps2-es időket idéző menüvel. Ez a játék már most matuzsálem, a polynál még nem engedték el a ps2 kezét, ahogy látom, mert alapvető programozási hibák, elképesztően buta grafikai engine mellé még bevágnak papírhegyeket és porszívó hangokat, majd köszönik csókolom 60 eró lesz? Ha ha... buás lesz, amúgy meg évek óta fejlesztik, sőt ps3 óta normális játékkal nem jöttek ki (talán a GT6 már majdnem az volt) de majd most a megjelenésig hátralévő időben aztán húda odafejlesztik majd a dolgot, valószínű...
22.
22.
delphijos
#20: "Szinte minden eddig megjelent GT-ben érezni (olykor látni is), hogy szűkös határidők közt dolgoztak a fejlesztők"

Ezt a mostanit azért 3 éve kalapálják, nehogy már ennyi idő nem elég.....
21.
21.
PS4jacksony
Több helyen is néztem max felbontású videókat a játékról de még mindíg azt mondom ez full ps3 színvonal.

A forzától meg olyan messze van mint Makó Jeruzsálemtől !
Ha valaki azt hiszi ,hogy micsoda változások javulások lesznek itt megjelenésekor az úgy csapja be magát,ahogy akarja.

De az autók törésének nyoma sincs-Dinamikus időjárás nuku-és ez már kimondottan Ps 4 re készül és már idén megjelenik lehet számolgatni mennyit fog ez fejlődni .Ez már a kész játék már csak finomhangolni tudnak rajta MAX
Nyugodtan kijelenthetjük,hogy Ps4-re nincs értékelhető minőségi Autószimulátor-JELENLEG- és attól tartok már nem is lesz.... Egyetlen tökös autós cím A Drive Club de őket is szélnek eresztették mint tudjuk és elszegődtek a Code Masterékhez.

Ezt a Gran Turismo nevet meg sajnos megette a rozsda......


20.
20.
Nothing
#19: Ha jobban belegondolsz, ez nem is akkora baj.
Szinte minden eddig megjelent GT-ben érezni (olykor látni is), hogy szűkös határidők közt dolgoztak a fejlesztők.
Én azt mondom, adjanak bele mindent kapkodás nélkül és jöjjön akkor, amikor már tényleg nem tudnak mit hozzátenni. A konkurencia amúgy is nagyon erős - egy ilyen mezőnyben egy félkész GT-vel (lásd.: GT5) nagyot koppanhat a Polyphony.
19.
19.
lacinho01
Nem lesz itt gond semilyen téren csak rohadt messze van még a megjelenés
15.
15.
Falcon
#9: Igen csak a drive club készitöit ugy kellet megmenteni ezek meg 5 évente stabilan hozzák a 3 pontos gt ket
12.
12.
kamgecam
#9: Érdekes hogy ezen a videón pl sokkal szebb a grafika és a játékmenet is fain szerintem.
https://www.youtube.com/watch?v=BvSk3MukO2g

Én várok aztán majd mondok ítéletet.Az első benyomásaim vegyesek ahogyan a videók is.
11.
11.
PS4jacksony
Kaptunk fa árnyékokat az útra :)
Egykor szebb napokat is látott Szimulátorkirály mára alig üti meg az átlagos szintet....Szomorú vagyok.....
10.
10.
dzsiádzsó
A hangot le kellett némítsam, pedig autóbuzi vagyok, videó rossz minőségű nagyon, utube agyon tömörít, ennek ellenére az látszik, hogy mennyire gyenge a grafika, a hang és innetől nem tudom mi értelme az egésznek, miről szóljon egy ilyen játék? Irányítás fizika lényegében nem tud már nagyot változni, itt parasztvakítás kéne, az meg pont nincs.
9.
9.
Yanez
#5: PS2-n is nagy durranas volt a GT3. Egyes jatekok mennek a sulyesztobe, mint latod. Helyettuk viszont mindig jonnek ujak, mint a GT helyett pl a DC. A TR helyett az UC (bar most mar a TR is visszatert). Crash Bandicoot helyett, Ratchet & Clank. STB, STB, STB....
7.
7.
vanpear
Előrendeltem, alig várom, hogy a Season Pass is megjelenjen. Durva, ahogy kinéz, néztem 5 másodpercet, de érzésre mintha 6 másodpercet láttam volna már.
5.
5.
Morzsi1
Háááát, ez nem valami szép. Ilyenkor nem bánom, hogy nincs ps4-em. Az Uncharted-nél meg bánom. Érdekes, hogy a hajdan volt nagy címek (Tomb Raider, gran Turismo, Medal Of Honor, Prince of Persia, etc....) mindegyike átment az elmúlt 10-15 évben egy mélyponton, és csak némelyik (pl Colin McRae Rally - Dirt, Tomb Raider-Tomb Raider) tudott újra talpra állni. Nos, a GT-nek nem sikerül, pedig emlékezzetek vissza, PSX-en mekkora durranás volt, és ez volt az etalon autós játék. The Real Driving Simulator, ugye? ,
4.
4.
kamgecam
#2: A Sport csúnyábbnak tűnik ezen a videón mint a Gt6.
3.
3.
atesz89
A Driveclub még mindig sokkal szebb!
2.
2.
Gykrizsi
Olyan szar a videó, hogy alapvetően nem is látni semmit, de azon túl azért nem valami nagy a különbség. Egy kis fű, pár cucc oldalt és ennyi. Autót nem is látni, vagyis értelme sincsen a dolognak. Ez csupán egy újabb öngól.
1.
1.
kamgecam
Ez is egy jó összehasonlítás szerintem:https://www.youtube.com/watch?v=T06fhnX1JcY
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...