Kiszivárgott részletek a Titanfall 2-ről

  • Írta: zoenn
  • 2016. május 25.
  • Pletyka
Bennfentes információk alapján úgy tudjuk, hogy a Titanfall 2-ben még szabadabb mozgásunk lesz a kilőhető kampó segítségével, továbbá a multis térképek is terebélyesebbnek ígérkeznek.

A Titanfall Reddit-oldalán született poszt gazdája azt állítja, hogy közelről ismeri a Respawn Entertainment új játékát, és számos részletet, illetve egy képet osztott meg róla. Ha igazak a hírek, sokkal szabadabban mozoghatunk a pályákon, elvégre kapunk egy kilőhető horgot, amivel a nehezen elérhető kiszögelésekre kapaszkodhatunk fel, illetve bepattanhatunk vele a robotok pilótafülkéjébe is.

A harcok során is bevethető a kütyü: az ellenséget elkaphatjuk vele és eldobhatjuk a delikvenst, mint a Just Cause 3-ban. Ezen felül a Titanfall 2-ben sokkal nagyobb multis térképek lesznek.

A felhasználó úgy tudja, hogy a játék idén októberben jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re - minden jel szerint az Electronic Arts nagyon megnyomja a hónapot, hiszen a Battefield 1-et is akkorra várjuk.

További érdekesség, hogy Amerikában saját Mountain Dew üdítőitalt kap a Titanfall 2 - kétféle ízben csaphatnak le rá a szomjas rajongók.

11.
atesz89
Minek kell nagyobb pálya? Azok jók voltak amik voltak az alapban, Angel City volt a legjobb. Ide több titan, több közkedvelt játékmód(csapatmunkát igénylő játékmódot, több xp elérési lehetőséggel ruházhatnák fel), több fegyver, több pálya kell , már az alapjátékban , amit még bővíthetnek DLC-vel. Nagyon hiányolom már a CoDokban is azt hogy egy szinten kapsz xp-t a játékmódokban, így a csapatmunkás játékmódok kihalnak és csak a TDM marad, az is csapatos, de ha egyedül mozogsz akkor sincs akkora baj , mint mondjuk egy SD-ben.
10.
KeXxX
#1: Ezzel én is így vagyok. Most még az Uncharted 4-el elvagyok, néha egy kis BO3 és BF4, de nagyon várom már a TF2-őt..
9.
respectpele10
#8: Igen, kevesen tolják már, én is kb. csak Attrition-t játszottam. :D
8.
McDuff
most vettem meg box-ra az elsőt, 1700 Ft-t tudott,de vhogy még nem találom magam a játékban a 15. szint után se :D
a másik hogy tényleg meglepően kevesen tolják már, és ahogy nézelődtem,nem csak ezen a platformon. kb annyian játszanak vele mint a BF3-mal, pedig az már mikori,ez meg 2 éves pont. sajnos így jó néhány achievement nem is lesz meg belőle :/
7.
UncannyDante94
Nagyon várós, de ink adják ki később DE akkor legyen mindegyik platformon f*szán optimalizálva ^^ tudok rá várni..Október nálam úgyis a Gears4-é,majd a a BF1... :)
6.
PrimYaz00
#1: Akkor ideje visszamenni a barlangodba :)
5.
simon 555
#4: Nem értem a problémát vele.
Valami újat kell tenni a multikba mert a régimódi futkározol és lősz akit látsz már baromi unalmas. Legalább tesznek egy kis változatosságot a multiba.
4.
Angelwing
Na bazdmeg! Kilőhető kampó mi? Már most látom hogy a következő Cod-ban is lesz kilőhető kampó! Adják csak a hülye ötleteket egymásnak, aztán jönnek a szarabbnál szarabb multis játékok. Picsába a kampójukkal :) LOL
3.
FuRiONight
A cikkhez: lehető legrosszabbkor adnák ki, BF1-CoD kozott el fog veszni. Inkabb egy '17 Q1 sokkal jobb lenne.
2.
FuRiONight
1: meg se sajnállak, hogy ennyi cím közül nem tudsz választani.
1.
Jó hogy jön a Titanfall 2, olyan szinten nem érdekel sem az Overwatch, sem a Battleborn, sem az új COD, sem a BF1 hogy az valami brutális, nincs mivel multizni :) Bár Blacklight mindig ott van és ingyenes PS4-en :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...