Még több ismerős helyszín az Umbrella Corpsban

  • Írta: zoenn
  • 2016. május 25.
  • Videó
Link másolása
A rajongók szíve bizonyára nagyot dobban most, elvégre a multira kihegyezett Umbrella Corpsban Raccoon Cityben is megfordulunk majd. Még az ikonikus rendőrőrsön is, ami annak idején megannyi álmatlan éjszakát okozott.

Minden meglepetés nélkül Raccoon City is benne lesz a Resident Evil: Umbrella Corpsban. A csapatok biológiai minták megszerzéséért küzdenek a káosz uralta városban, és igen, zombikkal is összecsapnak majd.

Többféle játékmódot is választhatunk - ezek közül a Multi-Mission egyfajta 3v3-as felállással kecsegtet. A város utcái teljesen labirintusszerűek, tutira klausztrofóbiánk lesz tőle, de az elhagyott autók remek fedezékként szolgálnak.

A rendőrség igazi mészárszéknek ígérkezik, ahol durva közelharcot vívhatunk. A taktikai pajzs kulcsfontosságú lesz a túléléshez.

A Resident Evil: Umbrella Corps nyomott áron június 21-én érkezik PC-re és PS4-re.

12.
12.
LtK
De most kajak, senki nem mondta még nekik a cégnél ,hogy "srácok ez hatalmas szopó álarc lesz"!? Mégis kiket kérdeztek meg, vagy kik tesztelték ezt a borzalmat és mondták, hogy igen ez így jó?!
10.
10.
Seggeszkexkluzív
#9: Az ORC ehez képest egy mestermű.
9.
9.
Dreadlox
BTW videó alatt meg lehet figyelni, hogy így is van aki védi, hogy milyen jó lesz és hogy míg ki nem jön addig ne írjunk róla semmit. Hát szerintem messzíről lerí hogy egy trágya lesz( mint a RE:OC).
6.
6.
Dreadlox
Ezért pénzt kérni olyan, mint fingszagú salátát enni étteremben.
5.
5.
Inferno
Hát azért nagyon remélem h free-to-playnek akarják mert ez egyszerűen röhejesen néz ki :D
3.
3.
Gykrizsi
#1: Csak kíváncsiságból, mi néz ki ezen jól. Viccet félre téve, a gyomrom forgott, miközben néztem, olyan gáz volt az egész.
2.
2.
kastorhun
#1: A Resident Evil már évek óta nem Resident Evil.
1.
1.
Nothing
Jól néz ki, de ez sajnos továbbra sem Resident Evil...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...