Idén is visszatér a száguldó cirkusz

  • Írta: Shifty
  • 2016. május 27.
  • Bejelentés
Link másolása
A Codemasters megerősítette, hogy nyár végén mutatkozik be a F1-sorozat idei felvonása. Az F1 2016-ban visszatér a Safety Car, megújul a karriermód és a versenysorozat új helyszíne, Baku is kipróbálható lesz majd benne.

Idén nyáron debütál az F1 2016, ami mögött tudva az előző generáció masináit, idén már csak PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni. A játékban megújult, új funkciókkal kibővült karriermódot kapunk. A ranglétra megmászását követően bármelyik F1-es alakulathoz szabadon igazolhatunk, ha pedig teljesítményünkkel felhívjuk a nagyobb csapatok vezetőinek figyelmét, akkor új szerződéseket köthetünk, esetleg saját csapatunk teljesítményét fokozhatjuk.

Visszatér a Safety Car is, ráadásul a Virtual Safety Car-rendszer is bemutatkozik a játékban, ahogy az idei versenynaptárba bekerült Baku pályáján is körözhetünk. Kapunk egy "Time of Day" szerkesztőt is, ezzel a versenyzői élményt lehet majd személyre szabni.

Mélyebb és gazdagabb fejlesztési lehetőségek is érkeznek, így lehetőségünk lesz együttműködni a kutatás és fejlesztés mérnökeivel, amivel teljesítményünkön és versenyautónk teljesítményén is sokat javíthatunk.

A leleplezés mellé az első képek is megérkeztek.

6.
6.
Nothing
"lehetőségünk lesz együttműködni a kutatás és fejlesztés mérnökeivel"

Remélem, olyannyira szoros együttmûködés lesz, hogy mi tervezhetjük meg a kocsit - mert akkor részemrõl 2016-ban visszatér a hatkerekû Tyrell (csak mondjuk Haas-nak fogják hívni...)!!! :D
5.
5.
Codehook1337
Pont ma vettem meg boxon 2015t 4760ft-ert. Feltem erte kiadni anno a 18ezret mert sokan szidtak. Pedig meg kell, hogy mondjam nem egy szimulator de inkabb arcade de a hangulata fenomenalis. :))
4.
4.
Füles
#3: A képeken olvasható "Not final vehicle assets" pont erre utal :)
3.
3.
gyaloghuszar
azért remélem annyira work in progress a játék, hogy lehetőleg a 2016-os kocsikat teszik bele és nem a képeken látható tavalyiakat :D
viszont a F1 2015-ös is frissült pl folyamat
2.
2.
SwordFish
Ezt a részt kivételesen megveszem :)
1.
1.
Lehet ez lesz az első F1, amit beszerzek. Talán az ezredfordulón játszottam utoljára hasonló játékkal. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...