Fallout 4 - modtámogatás már Xbox One-on is

  • Írta: zoenn
  • 2016. május 28.
  • Letöltés
Link másolása
A Bethesda egy livestream keretében hintette el, hogy május 31-től már Xbox One-ra is letölthetjük a Fallout 4 modjait. Több mint 667 munka között csemegézhetünk - a fájllimit 2 GB lesz.

A készítők megerősítették, hogy május 31-től modtámogatást kap a Fallout 4 Xbox One-os verziója. A játék menüjében megjelenik a Mods opció, ide kattintva 667 közösségi tartalom között szemezgethetünk. Annyi megkötés van csupán, egy adott modnak bele kell férnie 2 GB-ba, de ez később változhat.

Ha egyszer aktiválunk egy modot, az nem befolyásolja az alapjátékban való előrehaladásunkat, mivel a konzol külön kezeli az eredeti és a mod mentéseit. Minden mod elindítása előtt egyszer újra kell indítanunk a játékot, hogy annak fájljai betöltődjenek a konzol memóriájába. Ugyanez a helyzet akkor is, ha letiltjuk az adott modot.

Ha egynél több alkotás van telepítve és hibákba botlunk, a betöltési sorrend változhat. Végül az achievementek is le lesznek tiltva, ha módosított játékkal nyomulunk, így nem juthatunk tisztességtelen előnyhöz.

A PlayStation 4-es modtámogatás várhatóan egy hónap múlva élesedik.

3.
3.
McDuff
Tisztességtelen előnyökhöz az,nem?
2.
2.
zozo76hun
az a helyzet hogy mire vegigjatszanam az alapjatekot mar valoszinuleg meg is unnam. tobb mas jatekkal is hasonlokeppen jartam mostanaban. ugyhogy ez a mod dolog teljesen hidegen hagyott eddig is meg eztan is. sot, a jovoben a seasson pass-t is hanyagolom, kiveve a bf5-ot, hehe... :)
1.
1.
Dresa
Hmm lassan érdemes beszerezni akkor a játékot..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...