Jöhet még egy kis The Last Guardian?

  • Írta: Shifty
  • 2016. május 30.
  • Videó
Link másolása
Amekkora csend volt a játék körül az elmúlt években, annyira felpörögtek az események a Team ICO egy évtizede várt alkotása körül. Újabb videó, ismét az IGN-től, csak ezúttal a dizájnon lesz a hangsúly.

Tegnap a játék tíz éve elhúzódó fejlesztésének nehézségeiről esett szó az IGN First legutóbbi, The Last Guardiannal foglalkozó videójában. A mostani epizódban is Fumito Ueda kreatív igazgató mesél alkotásáról. A téma ezúttal a fejtörők, a játékmenet, a harc, a felfedezés, egyszóval a játék egészét érintő dizájn.

Ha minden igaz, akkor a The Last Guardian még idén boltokba kerül. Az idei E3-on valószínűleg napra pontos megjelenési dátumot is kapni fogunk. A játék kizárólag PlayStation 4-re érkezik.

22.
22.
Rockefeller
Hát két verzió van. Vagy az hogy régóta porosodik a cucc és most kapták elő hogy befejezzék, ez a jobbik eset, mert akkor esélyes hogy valami jó játék lesz. A másik meg hogy nem rég kezdték el csinálni úgymond rajongói nyomásra, ami már az erőltetés kategóriája és meg sem fogja közelíteni a régieket, ez általában igy szokott lenni. Majd kiderül.
21.
21.
kamgecam
#20: Kezdheted!:)
Én kegyetlenül várom, azt hiszem a pontozásoknál nagy szemekkel fognak nézni páran. :D Majd meglátjuk.
20.
20.
PS4jacksony
Ha kiadják idén arra inni kell ! :)
19.
19.
Rockefeller
Pentium 3-ason is elfutna ez a csődtömeg.
18.
18.
Lovy11
Borzasztó a dizájnja...3000 ért nem venném meg használtan
17.
17.
Rockefeller
Ez a játék úgy néz ki mintha 2005-ben elfogyott volna a della a fejlesztésre, most meg támogatást kaptak a Sony-tól hogy folytassák mert a közvéleménykutatások alapján arra jutottak hogy a régi fanok talán vesznek majd belőle.
10.
10.
KeXxX
Szerintem ez még mindig borzasztóan ronda. Kb. ps2-es szint, gagyi animációkkal és lefogadom, hogy 30 fps lesz..
9.
9.
#7: Nem viccből írtam, mintha a fiók aljáról szedtek volna elő egy több évvel ezelőtt elfeledett projektet. Ettől függetlenül még lehet jó játék, csak mintha nagyon lemaradtak volna.
8.
8.
dzsiádzsó
Váó, amit látunk ma már egy casual game kategória, a grafika meg legújabb mobilokon is elmegy, művészettel lehet takarózni, de ez csak simán egy befuccsolt projekt, már sokkal jobb állapotban lévő játékokat is lőttek le, ideje lenne ezt is dobni.
7.
7.
kamgecam
#6: Áh van az már tíz is! :)
6.
6.
Ez valami 5 éves demo akar lenni?
5.
5.
kamgecam
4.
4.
3.
3.
Angelwing
Más videó nincs mert lehet, hogy ennyi a játék amit látunk. LOL
2.
2.
Örülnék egy kicsivel több gameplay-nek, mert sajna minden videóban ugyanazokat a felvételeket mutogatják. A játék maga érdekel, még PS3-ra vártam anno. PS4 még nincs, de már lassan elég exl cím (főleg UC) lesz, hogy megérje venni :)
1.
1.
Yanez
Most már tényleg felcsigáztak! Szerintem idén már tutira jön.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...