Nem elégedettek a Disney vezetői a Rogue One-nal?

  • Írta: fojesz
  • 2016. május 31.
  • Cooltúra
Link másolása
Ezt pletykálják legalábbis. A hírek szerint a Rogue One: A Star Wars Story első tesztvetítései után a Disney úgy döntött, újra kell forgatni néhány jelenetet a moziban, hogy az hozza a The Force Awakens minőségét.

A Rogue One: A Star Wars Story december 15-én veszi be a mozikat, úgyhogy nem meglepő módon gőzerővel zajlanak a film munkálatai háttérben. Az első tesztvetítések már meg is voltak állítólag, a Page Six pletykája szerint azonban a Disney nem elégedett maradéktalanul a spin-offal.

Az állítólagos vélemények szerint a Rogue One elmarad minőségben a J.J. Abrams-féle Star Wars: The Force Awakenstől, ezért a cég vezetői úgy döntöttek, júliusban újra kell forgatni néhány jelenetet, ami nyilvánvalóan nem lesz olcsó mulatság. A lap szerint egyébként négy hetet szánnak az utómunkálatokra.

Habár az eredeti cikk meglehetősen hatásvadász, azt azért illik megjegyezni: viszonylag gyakran előfordul, hogy egy blockbuster film stábja újra kivonul forgatni az utolsó hónapokban. A Page Six is megjegyzi, hogy Gareth Edwardsék maguk is számítottak arra, hogy lesz még munkájuk.

A legtöbben egyébként arra tippelnek, hogy a Disney több Darth Vadert szeretne az eredeti trilógia előtt játszódó moziba, és hát lássuk be: ezzel a filmmel valóban az lehet a legnagyobb baj, hogy nem lesz benne elég Vader.

Kiderült, mikor indul a Han Solo-film forgatása

Az Episode VIII stábja már dolgozik, és jövő januárban az ifjú Han Solóra koncentráló mellékág forgatását is megkezdik. Ezt maga Lawrence Kasdan, a film egyik forgatókönyvírója árulta el.
32.
32.
kopic
#31: Ezt én sem értem...
31.
31.
Tokodboy
#28: Peldaul nekem boba fet a folmtortenelem legjobban tuertekelt legunalmasabb mellekszereploje. Nem is ertem jogy alakulhatott ki ekkora rajongoi tabora. Talan azert mert tudott repulni?
30.
30.
Extol
Az a gond hogy a Force Awakens minősége is kula
29.
29.
bcrics
Nem én vagyok a disney célközönsége, sem korban, sem a filmet tekintve.
Különösebben nem izgat a Star Wars Saga.

De ez a trailer marhára tetszett.
Hasonló érdeklődéssel várom mint vártam volna a 1313-at.
28.
28.
#27: Egy Boba Fettes filmnél is ugyanezt írnád? Nem csak a Jedikről szól ez az univerzum.
27.
27.
KőbányaKispest
Az egész trailer egy B kategóriás szar. Már nem azér a... A vágások, a képminőség, minden. Se Jedik, se kard, se erő, de lesz benne egy puna, aki lődözik és zsiványok vagyunk.

Marha izgalmas lesz bár ettől még lehet jó kis 2 órát összehoznak belőle.
26.
26.
mzperxreg
#22: Luke badass volt? Akkor mi más filmet néztünk. Mert Mark Hamill minden volt, csak nem badass.
25.
25.
Futu-Retro
A legújabb hírek szerint nem is volt tesztvetítés. Csak a Disney producerei nézték meg a filmet. Szuper.
24.
24.
roli33
#23: Hát sok mindent el lehet mondani a 7-ről, de rajongói film hatást semmiképp sem kelt. Ha meg azt gondolod, hogy ez a gyengusz trailer jobb mint bármi ami SW logót kapott az elmúlt 10 évben, nem olvastál SW regényeket.
23.
23.
user101
Szerintem meg ha a VII színvonalát veszik alapnak akkor nagyon rossz filmet fogunk kapni. A VII ugyanis minden aspektusában olyan, mint egy ingyenes youtube rajongói film ...

Ez a trailer sokkal jobb, mint az utóbbi 10 évben bármi, amire rányomtatták a StarWars logót... Kár, hogy el akarják rontani ! :(
22.
22.
Batman
Engem a női főszereplők idegesítenek. A férfiakat nem motiválják, hogy milyen badass valaki mint annó Luke? Felállítják a farkukat egy-két szép pofira, aztán megnézik úgy is a filmet. Sajnálatos.
21.
21.
Tokodboy
Egyszeruen nekem nem jott az belole semmi sw erzes. Nekem olyan mintha csak ra irtak bolna hogy star wars. Ga nem lennenek benne lepegetok meg rohamosztagosik akkor senki meg nem mondana hogy ez star wars. En us azt erezem jogy csak a penzeol szol az egesz nert a rajongok minden szart megneznek ami ranyomjak az sw logot. Es felek hogy hasmenes modjara fogjak fosni a szarabbnal szarabb spinoffokat.
20.
20.
delphijos
#16: Én is leírtam hogy egész biztos jó lenne, de biztos vagyok benne hogy legalább annyi ember meg egy ilyen SW filmnél fanyalogna, mint most. Főleg azok akik csak a filmeket ismerik, és nem is értenék hogy ez mitől SW, csak mert Sith-ek és Jedi-k vannak benne? De sehol egy "ismerős" karakter. Mondom, nem engem kell meggyőzni, de mindeninek úgysem lehet jót csinálni.
19.
19.
Thor Vath
#18: Vannak dolgok, amik SW világában nem lehetnek, illetve amik kilógnak a SW-ból, amikor felbukkannak. Ez egyik ilyen a vér, ennél az EpVII-ben lógott ki a lóláb, meg például a kerék, ezt meg a EPIII-ban rúgták fel valamelyik harcjárművel - de furán is mutatott. Az EpII-ben felbukkanó bőröndök (amiket egy Jedi cipel!) is eléggé kilógtak a SW univerzumból... A mocskos-véres-csonkolós szerintem már nagyon nem SW lenne.
18.
18.
xSHx
Nekem is tetszett a Trailer. A Dark-ossága miatt. Mondjuk én jobban örülnék egy mocskos, darkos, csonkoló tehát valami felnőtteknek szánt SW sorozatnak. Kis GoT beütéssel. Sztem gyalázna.
17.
17.
dante92
Nekem is tetszett a Trailer, és igen, aztal is egyetértek, hogy a Star Wars univerzuma hatalmas, nem kéne az eredeti trilógiába kapaszkodni, mert akkor a rajongók is ki lesznek elégítve (remek példa a TFA).

Én abban reménykedem, hogy ez a tesztvetítés felkerül a világhálóra, mert lehet a nézőknek még jobban is tetszene, mint a végeredmény.
16.
16.
roli33
#14: Hát nem éppen. Párszor már leírtam, de tényleg nem ebbe az irányba kellett volna elindulni spin-offok terén! El kéne már szakadni a klasszikus trilógiától, és új vizekre evezni. Ott az Old Republic időszaka például. Ez a film még csak-csak elmegy témában (bár ennek is tudjuk a kimenetelét), de ki kíváncsi pl. a Han Solo előzményfilmre, vagy Boba Fett-re, mikor itt az egész SW univerzum, milliónyi lehetőség?! Remélem azért pozitív csalódás ér majd, de amit igazán várok, az a 8,9.
15.
15.
_NMI_
#14: Nem azt mondják, hogy szar, hanem hogy nem tetszett nekik, amit a trailerben láttak. Megjegyzem nekem sem tetszik az előzetes, nem bírt megfogni semmilyen szinten. Az meg, hogy megint egy csajt tettek meg főhősnek...
Legalább Han Solo megmaradt férninak, nem úgy, mint a Szellemirtók csapata :D
14.
14.
delphijos
#13: Ne csodáld. Igazából az a baj, hogy Tis sem tudjátok hogy mi lenne Nektek az ami jó, ezért minden szar.
13.
13.
hadzsime
#1: Csodálom, hogy én vagyok az egyetlen ember, aki osztja a véleményed. Szerintem csak egy gagyi próbálkozás lesz arra, hogy még több zsét tejeljenek a rajongók, de kívánom, hogy ne legyen igazam.
12.
12.
kopic
#11: Jaja.:/
Már ez a trailer sokkal sötétebb volt, mint az egész 7.rész.
10.
10.
Futu-Retro
Biztos nem lett elég "családbarát".
9.
9.
kopic
#4: +1
Már vagy 30x biztos megnéztem, annyira odabaszós !
7.
7.
GODL1KE
Érdekes , biztosan de szerintem sw fénykard és jedik nélkül olyan mint a palacsinta nutella nélkül...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...