Mechákkal érkezik a Just Cause 3 új DLC-je

  • Írta: fojesz
  • 2016. május 31.
  • Bejelentés
Link másolása
Bemutatták a Just Cause 3 második DLC-jét, amiben Rico mechákat is irányíthat majd. Úgy néz ki, szintet lép a pusztítás, Just Cause-rajongó pedig nemigen kaphat ennél jobb hírt, ugye?

Már a héten letölthetővé válik a Just Cause 3 legújabb DLC-je, a Mech Land Assault. A június 3-i megjelenésnek a szezonbérletesek örülhetnek, a többiek egy héttel később, június 10-én csaphatnak le a minden eddiginél nagyobb zúzást ígérő adalékra.

A kiegészítő története szerint Rico Lacrima szigetére látogat, ez ad otthont az eDen egy elhagyatott kutatóbázisának és a titokzatos Black Hand által üzemeltetett börtönnek. Hogy mi dolga van arra, az még nem derült ki, az viszont biztos, hogy a hely védelmét biztosító mechákba mi magunk is belepattanhatunk, ha az egyik új fegyverünket használva leszedjük róluk a pajzsot.

Az akció ekkor pörög csak fel igazán, a mechákkal lerángathatjuk a helikoptereket a levegőből, végzetes csapásokat mérhetünk a harckocsikra, és úgy dobálhatjuk a járműveket, mintha teniszlabdák lennének.

A kiegészítő önmagában 12 eurót kóstál, a 25 eurós Air, Land & Sea szezonbérlettel azonban az előző, Sky Fortress című DLC-t és a nyár végén megjelenő Bavarium Sea Heistot is megkapod.

2.
2.
ADMlN
#1: A "mech" és a "mecha" szinonimák, mindkettő a "mechanical" szóból ered.

Egy időben használták úgy őket, hogy a "mech" az a nyugati stílusú robotokat jelentette (pl a MechWarrior), a "mecha" pedig az ázsiai stílusúakat (mint amiket az anime-kben látsz). De ma már vegyesen használják.

Amúgy a "mecha" kifejezés volt először, a japánok használták a robotos médiák stílus-megnevezéseként, csak később rövidült a nyugati kultúrában "mech"-re.
1.
1.
Stack
Előre is elnézést mert nem trollkodni akarok, csak érdekel. Ez a mechá-zás honnan ered?
Mert ha valaki játszott bármely MechWarrior-Commander játékkal, vagy teszem azt olvasott egy könyvet az igen tág univerzumból akkor ott is találkozhatott a kifejezéssel, de ott mindig Mech-nek ejtik, olvassák.
Van valami másik játék, film, vagy sztori ahol ezt másképp használják?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...