RISE: Race The Future - vezesd a jövő autóit!

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 1.
  • Bejelentés
Link másolása
Gondolkoztál már azon, hogy milyen jó lenne az autókiállításokon látható koncepciós autókkal versenyezni? Sok terv sajnos eltűnik a süllyesztőben, vagy túl sokat kell rá várni. Sebaj, a RISE: Race The Future majd kárpótolni fog.

A VD-DEV csapata érdekes projektre vállalkozott. A legújabb játékának fejlesztésében a neves autóipari designer, Anthony Jannarelly is közreműködik. Az úriember korábban a W-Motorsnak tervezett sportkocsikat, az ő nevéhez fűződik a Lykan Hypersport és a Fenyr Supersport is. Anthony jelenleg a saját autós cégének, a Jannarelly Automotive-nak tervez futurisztikus roadstereket - ezek továbbgondolt verziói kapnak helyet a RISE: Race The Future-ben.

A játékban különböző terepeken (még a vízen is) versenyezhetünk, valódi arcade címről van szó, a srácokat bevallottan a Sega Rally inspirálta. A karriermódban folyamatosan nyitjuk meg a futurisztikus verdákat, és az anyagból nem hiányoznak a sci-fi elemek sem.

A RISE: Race The Future télen jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, PS4-re, Wii U-ra, 3DS-re, Nintendo NX-re, Androidra és iOS-re.

Képek:

3.
3.
crytek
Na végre nagyon örülök hogy a semmiből ennyi autós cucc jön nem mindig az nfs meg colin
2.
2.
Több ilyen cím kéne. Gyerekként a Wipeout, Hi-Octane, Rollcage Stage járékok nagyon tetszettek. Igaz, itt nem lehet kilőni a másikat, mindenesetre a futurusztikus kocsik miatt felkeltette az érdeklődésemet.
1.
1.
Binder
VisionGranTurismo Arcade Version??? xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...