E3 2016: Battlefield 1 - masszív gameplayt kapunk

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 1.
  • Hír
Link másolása
Az Electronic Arts bejelentette, hogy a kiadó E3-as konferenciája után egy órával hosszabban is streamelik nekünk a Battlefield 1 többjátékos módját. Végre élesben láthatjuk a 64 főt felvonultató első világháborús küzdelmeket.

Ahogy arra számítani lehetett, a Battlefield 1 első livestreamjére június 12-én, közvetlenül az E3 előtt kerül sor. A közvetítés rögtön az EA konferenciája után kezdődik, magyar idő szerint 23 órakor. A hivatalos honlap szerint itt láthatjuk először mozgásban az első világháborúban játszódó shooter 64 főt megmozgató többjátékos módját.

A multis meccsen a legismertebb YouTuberek, valamint néhány különleges vendég vesz részt, de neked is van esélyed bekerülni. Ehhez csupán követned kell a Battlefield Twitter-csatornáját, és június 3-ig egy videóban kell elmagyaráznod, hogy miért szeretnél részt venni az első küzdelemben. Ha szerencséd van, nyerhetsz egy utat az E3-ra.

A Battlefield 1 október 21-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re, de az EA és az Origin Access-tagok már három nappal korábban lecsaphatnak rá.

7.
7.
tirpa
#4: Persze, mindig "jobb lenne ez... jobb lenne az... " Az sosem jó amit pont van..... Szánalom!

Engem érdekel majd az a masszív gameplay.
5.
5.
Hulk86
#4: ja mutassanak valami húzósabb single részt is , de az annyira nem hat meg , nem abba fogok beleölni több száz órát esetleg több ezret, nem azt mondom ne legyen jó a single rész , de a multi a lényeg .... akarom látni MOST !!!!!
4.
4.
markoci555
jobb lenne valami "masszív egyjátékos kampány" inkább...
3.
3.
PaprikaJancsi
Remélem izgalmas lesz a kampány.
2.
2.
Cuppak
#1 Szerintem az EA konferencián lesz a singleplayer, utána pedig a mp livestream
1.
1.
Neo1989
Jó lenne ha a single-röl is mutatnának gameplay-t.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...