Íme, a Ready at Dawn következő játéka

  • Írta: fojesz
  • 2016. június 2.
  • Bejelentés
Link másolása
A korábbi ígéreteknek megfelelően bemutatkozott a The Order: 1886 alkotóinak legújabb játéka. Ha valami hasonlóra számítottál, meglepődsz majd, a De-formers nem is különbözhetne jobban attól a projekttől.

Azt a Ready at Dawn is elismeri, hogy a De-formers egy meglepő húzás a részükről, valószínűleg nem sokan számítottak arra, hogy egy multiplayer-orientált aréna brawlert fognak készíteni, méghozzá cuki, animációs filmekre hajazó köntösbe burkolva.

Pedig így áll a helyzet, a játékon a csapat egy 20-25 fős alakulata dolgozik gőzerővel a The Order: 1886 óta, és bár eredetileg belsős célokra, techdemónak szánták, végül teljes játékot építtettek rá. A De-formers PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készül, és a GameStop-féle GameTrust adja majd ki. Ez az új kiadó második játéka.

A játékosok különböző mókás figurákat irányíthatnak benne, és az a céljuk, hogy lelőjék, bedarálják vagy kiüssék ellenfelüket a pályáról. A játékmenet másik alapvető eleme, hogy a karaktered egyre nagyobbra és erősebbre hízhat a többiek által elhullajtott pacák felcsipegetésével.

A De-formerst úgy tervezték meg, hogy minimális erőfeszítést se igényeljen a megtanulása, így instant partijátékká avanzsálhasson, ha átugornak a haverok, és felkapják a kontrollert a dohányzóasztalról. Ennek megfelelően nemcsak az online, de az osztott képernyős multiplayer mód is támogatott lesz, legfeljebb négyen ülhetünk majd egy képernyő előtt.

12.
12.
Nem tudom mi a probléma, kellenek ilyen címek is. Partijátéknak szánták, annak pedig tökéletes..
9.
9.
giga321
Akkor ezt se vesszük meg.
5.
5.
Drazhar
ezt nem láttuk jönni :D
4.
4.
_Tappancs_
haha. :D Hát ilyen nincs.....
3.
3.
Yanez
Why??? Miert??? Pacsemu??? Pedig mennyire remenykedtem valami tps-ben... :(
2.
2.
Chullent
Erre a videóra csak három szót tudok mondani: Sz*r. 3-szor......
1.
1.
PaprikaJancsi
Háááát.... elég érdekes :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...