The Solus Project - már nem kell rá sokat várni

  • Írta: fojesz
  • 2016. június 5.
  • Megjelenés
Link másolása
Ennél baljósabb felütéssel nehéz lenne indítani: azért küldtek, hogy megmentsd az emberiséget, erre pont te kerülsz bajba, és már csak az a kérdés, TE hogyan fogod megúszni a kalandodat. Ígéretes sci-fi kaland érkezik a jövő héten.

A The Solus Project PC-re és Xbox One-ra készül, ráadásul mindkét platformon kipróbálható egy ideje a korai változata. Márciusban mi is futottunk vele egy kört, és abszolút elégedett voltunk, már a Game Preview-kiadás is meggyőzött minket arról, hogy kiváló hangulatot és játékmenetet ígér a sztorivezérelt túlélőjáték.

És már a végleges verzióra sem kell sokat várnunk! A fejlesztők viszonylag csendben jelentették be, hogy a The Solus Project június 7-én lép ki a Steam Early Access-státuszból, és még a hónap végéig elkészül az Xbox One-os játék is. Addig is egy rövid előzetessel hangolódhattok, ezt fent találjátok.

4.
4.
zozo76hun
ja az elobb a subnautica-rol irtam. :)
3.
3.
zozo76hun
fogalmam sincs. azert vannak meg benne hibak, hianyzik a cyclops utolso fragment-je 3/2 van eddig), be van ragadva az egyik fegyver blueprint-je, pedig 100℅-on all, megsem fejezi be a tervet. Kene meg legalabb egy lithium, hogy a 4. upgrande-t is megkapja a seamoth, akkor asszem az 1000m-t is eleri a melyseg. A cyclops elegge aggaszt, mert nagyon szeretnem megepiteni, de egy resz meg hianyzik. A hid, hull, engine megvan, csak maga a cyclops blueprint all 2/3-on. Voltam az aurora-n, megcsinaltam a reaktort, azt irta 3 napon belul megszunik a radioaktiv sugarzas. Ugy vettem ki hogy a fekete dobozt kell valahogy "feleleszteni", aramot helyrehozni hogy megtudd mi tortent az aurora-val. Talaltam egy szigetet mar meg egy rahedli roncsot a viz alatt. Itt tartok most...
1.
1.
zozo76hun
ha megunom a subnautica-t, lehet beruhazok ebbe. marmost sokkal jobban megerte nekem a subnautica 4000-ert mint az a rohadt divison 20000-ert. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...