Hoppá: leállították az Allison Road fejlesztését

  • Írta: fojesz
  • 2016. június 5.
  • Gyászhír
Link másolása
Nem sokkal azután, hogy kiadót talált a játék, a fejlesztők a Twitter-csatornájukon jelentették be, hogy lelőtték az Allison Road munkálatait. Részletek még nincsenek, a következő pár napban futhat be a formális közlemény.

Az Allison Roadot a Kojima-féle P.T. ihlette, a független Lilith csapata azzal a felütéssel ugrott neki a játék fejlesztésének, hogy teljes értékű címet varázsol a Játszható Teaserből. Habár a kickstarteres zakót csak azért úszták meg a srácok, mert a Team17 felkarolta őket, és vállalta a kiadói teendőket, azt hittük, hogy a projekttel egyébként minden rendben.

Ezek után különösen meglepett bennünket a fejlesztők mai tweetje, miszerint a játék munkálatait leállították. Hogy miért, azt nem tudjuk, de az ígéretek szerint a következő néhány napban kiadnak egy hivatalos közleményt, amiből talán több is kiderül. Nagy kár érte, szívesen játszottunk volna az Allison Roaddal!

3.
3.
crytek
#2: Ezek nem csinálnak lószart se. Itt a nagy remastered örület annyi ,de annyi régi és jó cím van ami alá csak egy modern új engine-t kéne tolni, de ezek azt se veszik észre.

PC-n pl egy Silent Hill 1-2-3 remastered collection nem gyengén ütne.
2.
2.
Dízel
Miért van az az érzésem, hogy valakiknek nem all érdekében hogy ezek a játékok megjelenjenek? Kojima mester munkája és ez is baromi várós volt, nagyon sok mindenkit érdekelt. Fura, de biztos vagyok benne valami nagyobb cég áll a leállítások mögött, hogy majd ők meg csinálják a tutit...
1.
1.
crytek
Faszkivan ami jó azt mindig lelövik. Remélem valakinek eladják
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...