E3 2016: Szeptemberben jön a FIFA 17

  • Írta: Shifty
  • 2016. június 6.
  • Videó
Link másolása
Hivatalosan is bemutatkozott a FIFA-sorozat következő iterációja. A FIFA 17 tartja a korábbi részek menetrendjét, így szeptemberben jelenik meg, ráadásul most már a Frostbite lesz a felelős a látványért.

Az Electronic Arts formálisan is megerősítette, hogy érkezik a FIFA 17. A sorozat új számozott felvonását a korábbi híreknek megfelelően tényleg a Frostbite hajtja majd meg, így a sorozat olyan címek mellé sorakozik fel, mint a Battlefield, a Mirror's Edge, a Need for Speed, a Dragon Age és a Star Wars: Battlefront.

Az EA sajnos nem árulta el, hogy az Ignite-ról történő váltás pontosan hogyan érinti majd a játék egészét, de azt elárulták, hogy a Frostbite jóvoltából rengeteg új lehetőség nyílik meg a franchise előtt, legyen szó a fizikáról, a játékosok kidolgozottságáról, a hangulatteremtésről.

A játéknak ezúttal több arca is lesz, így a borítón ott virít a Real Madridban játszó James Rodriguez, a Manchester United játékosa, Anthony Martial, a Chelseanél focizó Eden Hazard és a Borussia Dortmundban játszó Marco Reus is.

A játék szeptember 29-én jelenik meg, PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra. A FIFA 17 is csatlakozik az EA Access programhoz, de ennek részletei még nem ismertek.

57.
57.
delphijos
Jó idő van, ki kell menni a térre focizni, álleejtős grafika emberek..... :)
50.
50.
Kamionsofőr123
#43: akkor már értem miért nem látod a különbségeket. PS3-on és XBOX 360-on 99%-ban UGYANAZ A FIFA 15 és a FIFA 16 és még a FIFA 17 is ugyanaz lesz mivel az EA már bőven az új(vagy most már current) generációra(Xbox1,PS4,PC)-re koncentrál kb. a FIFA 15 óta.
48.
48.
Caleon
Beleolvastam a kommentekbe. Hát, talán ezért vagyok kiegyensúlyozottabb, mióta nem tudok annyit gékázni. Ovis szint, ami itt megy, gyelekik.
47.
47.
Norbiii
#39: Ha egy 2006os ps3as játékot hasonlítunk egy 2016os játékhoz, akkor legyen, hatalmas a különbség, viszont ha egy Beyond Two Souls-t akkor már a különbség egyáltalán nem hatalmas a különbség! És ha nem tévedek, a Beyond a most kb 10 éves ps3 hardveren futott úgy....Persze ez csak az én meglátásom.
46.
46.
Edgar26
#45: Szerk.: elég.sokban változott a játék. Óriási bakik vannak benne továbbra is, lehetetlen passzok és lövések, de már messze nem annyi és olyan mértékűek mint az elődökben. A 16ban már valóban jobban lehet passzolni, de sokan még mindig eredményesek az indítok-futok-lövök komboval is. A grafika is szebb, a mozgások élethűbbek, a kapusok jobban védenek stb. Ettől még rengeteg bug van benne, sok idegesítő és buta hiba, de rengeteget változott.
45.
45.
Edgar26
#41: Én is rengeteg órát beleöltem a játékba, UTban 85 szezonom van, ebből körülbelül 50 1. osztályú, 6 bajnoki cím mellett. És tavaly is kb ennyit játszottam, talán jobb volt a bajnoki cím/szezon arányom. Ezek alapján azt mondom, hogy változott a játék
44.
44.
Norbiii
#39: Ebben az az érdekes, hogy nagy hd tv-n megnéztem a játék videóját hd-ban, majd betettem ugyanazt a játékot lemezen, és élőben játszottam vele. Láttam, ott volt, akkor miről is beszélünk?! :) :) Csak látom, hogy van e hatalmas különbség, vagy nincs hatalmas különbség...
Élőben az igazi oké, de azért nagyjából lehet látni a dolgokat, ezekből is le lehet szűrni sok mindent, pláne ha a saját szememmel látom!
Nem beszélve arról, hogy a 23 év gamer múltam alatt, hány hatalmas különbséget próbáltam már élőben is, ami egyáltalán nem volt hatalmas különbség...!
Persze igaz, rengeteg példa van olyanra is, ahol valóban nagy különbség van, nincs vita, ezer ilyet is láttam már!
43.
43.
Norbiii
#34: Oké, de én nem a fifáról beszéltem, szóba sem hoztam a fifát, nem a fifára értettem, hanem csak úgy.összességében, és általában a különbségekre. Egyébként a Fifa 15-el játszom ps3-on, a fifa 16 demoja van csak meg, természetesen változást én is észleltem, tapasztaltam.
Nagyon rég óta fifázom, átéltem már ezt azt, bitang sok órám van már benne! :)
39.
39.
dzsiádzsó
#33: Azért egy 720p-s ps3-as játéktól ne várjunk már csodát, igen HATALMAS a különbség egy tömörített utube videó és az élőben való játék között 2016-ban!
35.
35.
PaprikaJancsi
34.
34.
Kamionsofőr123
#33: játékmenetileg hatalmas különbség van FIFA 15-ben a futás nagyon OP volt, ha egy futóbolond játékossal megindultál kb. lehetetlen volt megállítani 16-ban passzolgatni kell és úgy kell eljutni az ellenfél kapujáig. Játékmódokban is vannak kisebb változások karrier módban lehet fejleszteni a játékosaidat traininggel Ultimate Teambe pedig bekerült a FUT Draft. Nem tudom mennyire vagy otthon a FIFA világában de aki mindegyikbe beleöl legalább 50-100 órát az igenis látja a "hatalmas különbségeket" az viszont aki évente megnéz a You Tube-on 1 meccset mind a két játékból az nyilván nem.
33.
33.
Norbiii
Azért én csak azon gondolkodnék el, hogy a "hatalmas különbség" az pontosan, de tényleg pontosan mit is jelent?! Érdekes ezt sok tekintetben (pc vs konzol, konzol vs konzol) hallani.....Én már nem is adok erre, hányszor hallottam már az évek során ezt a "hatalmas különbséget", aztán amikor én látom, videón, (bár élőben az igazi, de elég sok mindent le lehet szűrni a videóból is, nagy hd tévén néztem az UC3-at HD-ban, majd élőben játszom vele Ps3-on, azért így is lejön valamennyire..)vagy élőben tapasztalom, sehol nincs "hatalmas különbség". Élesebb a fűszál, vagy szebbek a fák? Szebb a csávó haja? Vagy jobban fordul? Tényleg "hatalmas különbség" xd Jó persze értem, kinek mi...
29.
29.
BandiSecurity86
kimoderált üzenet
27.
27.
respectpele10
Én egy szóval nem mondtam, hogy minden egyes évben nagy változások vannak az újabb Fifa részekben, csak a 15-ről és a 16-ról beszéltem. :) Egyébként, hogy ne csak a vita legyen a téma, nekem eléggé bejön a 16, jelenleg UT-ban a 2. osztályban vagyok, sokkal jobban adja, mint a 15, ahol mindenki csak arra játszott, hogy szélső játék futással vagy szélső játék íveléssel. :D Itt már sokkal "passzosabb" lett a játék, meg úgymond taktikusabb is. Persze a bugok és a bíró árnyalják kicsit ezt a képet, de szerintem az irány jó, ha a hibák ki lesznek javítva a 17-re, akkor boldog leszek. :)
17.
17.
dvs00
Most is lesznek olyan gecik, hogy csak a konzolos verziók kapják meg az új engine-t a pc-sek meg pusztuljak a picsába?
11.
11.
Codehook1337
#6: Hala istennek, hogy nem tettek bele azt a borzalmas kommentatort :Ddd (nem nem vagyok sznob aki jon hogy angolul minden jobb, de ez a kommentator botranyos :D)
6.
6.
godach
Ma akartam megvenni a 16.-ot erre szomorúan tapasztaltam, hogy se Magyar kommentár, se magyar felirat.
5.
5.
razipapi
#1: "Vezethető járművek fűnyíró" :D nee
4.
4.
Yanez
Remelem a labda vegre gombolyu lesz!
3.
3.
Beniciodeltoro
Bízom benne hogy fürgébbek lesznek a játékosok, fordulékonyabbak, ne legyen minden meccs egyforma, mozduljanak el a PES felé.
2.
2.
Caleon
Sok női csapat legyen benne.
1.
1.
DON GONDOCS
Frosbyte enginet kap a fifa biztos lesz benne rombolhatóság meg vezethető járművek mint a fűnyíró a pályán :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...