Megérkezett a GTA V legújabb frissítése

  • Írta: Shifty
  • 2016. június 8.
  • Hír
Link másolása
Befutott a GTA V online szekciójának következő, méretes frissítése, a Further Adventures in Finance and Felony, amiben lehetőségünk lesz, hogy tovább építsük és gyarapítsuk birodalmunkat.

Újabb lehetőségekkel és újdonságokkal bővült tegnap a Grand Theft Auto V online szegmense, a GTA Online. Az ötödik epizód eddigi legtartalmasabb frissítése, a Further Adventures in Finance and Felony ugyanis egy olyan, bűnözésre kihegyezett kiegészítés, amiben saját bűnbirodalmat építhetünk ki.

Ennek megfelelően lesz saját irodánk, ahol alkalmazottakat foglalkoztathatunk, de olyan kiváltságokban is részesülünk, mint a titkárnő, a helikopterleszálló vagy a saját fegyverterem, ahol személyreszabott csúzlikat készíthetünk. Raktárainkban speciális árukat tárolhatunk, amelyekkel természetesen kereskedhetünk is, miközben arra is ügyelnünk kell, hogy megvédjük azt a többi bűnbandával szemben.

Kapunk VIP-megbizatásokat, VIP-kihívásokat, új csodaszép járműveket és persze fegyverkiegészítőket is.

7.
7.
NECROSMOKE
#4: Mindjart gondoltam:/ Aki last gen-el tolja, annak nuku :(
Koszi :)
6.
6.
OJE_Group
https://www.facebook.com/groups/O.J.E.csoport/
4.
4.
Wazzzovski
#3: Csak PS4/XO/PC. sry :/
3.
3.
NECROSMOKE
wow
Ez a PS3-ra is jon? Vagy csak PS4/XBOX ONE, PC?
2.
2.
Wazzzovski
Tegnap délután nekem is sikerult kicsit játszanom vele, mielõtt túlzsúfoltak lettek a szervereik és nem akart beengedni. Igaz, én még csak 15os szintu vagyok tehát a high-end tartalmakhoz messze nem férek hozzá, amit viszont tapasztaltam, hogy stabilabb lett az online rész, már nem dobál ki annyiszor. (PS4)
1.
1.
Winter
Annyira azért nem méretes a frissítés, nagyobbra számítottam. Mindenestre így már 66GB-ra hízott XO-n. Kicsit játszottam este, a VIP rang immár CEO, egy-két szállítmány- és személyvédelem, néhány szép új kocsi. Persze ez csak az első benyomás. Azért jó, hogy ilyen támogatást kap az online szekció, nagyon szeretem, nem véletlen, hogy a GTA V eladások még mindig a TOP 10-ben vannak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...