Call of Duty 3 Gameplay Trailer

Link másolása
Új Call of Duty 3 videó látott napvilágot, de mielőtt még mindenki örvendezne a "lehetséges" PC-s megjelenés 2007 decembere elseje.
Új Call of Duty 3 videó látott napvilágot, de mielőtt még mindenki örvendezne a "lehetséges" PC-s megjelenés 2007 decembere elseje. Igaz ez még nem megerősített hír, de kocka társaim örvendezhetnek, mert PC-re is kijön a Call of Duty 3. Ebben a 2 perc és 27 másodpercet felölelő videóban már tényleg az éles játékot láthatjuk futás közben...

Ugrás a galériához

Az eredeti receptenben, úgytűnik ebben a részben sem lesz semmi változás. Ami jó is meg rossz is... A jó a szokásos CoD hangulat és a király kis multi csaták, szép grafika, a rossz, hogy még mindig lineárisak a pályák és minden scriptelve van... Igen még az ebben látható verekedős részlet is... A verekedésen kívül, végre kap a játék fizikát, ahogy azt a CoD2-ben is meg kellet volna annó kapnia! A sok negatív lehúzás ellenére ez a videót mindenkinek ajánlom, hiszen a Medal of Honor Airborne Assult és a Brothers in Arms 3 mellet ez a játék is esélyes befutónak tűnik... Úgy legyen!

17.
17.
szancso
Na küld át a demot ugysincsen bee te béna
16.
16.
pumukli007
én má a Call of Duty 3 demójával játszok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HEHEHE letöltöttem
15.
15.
alf alpha
azt mondják hogy a c.o.d 3 2007 januárjában fog megjeleni minek adig huzni amikor már valaki xboxon rég végig vitte!!!!
14.
14.
KD
hát nem tom.... nem vagyok elályulva tőle
13.
13.
halleluya
Még másfél év........Addig kiadhatnának a COD2-höz egy kiegészitőt.
12.
12.
Ca$h
Gamestation: Szinvonalad az van látom...
11.
11.
NitroX
Master: dede azt :) ha ez így kijön pcre az nagy szégyen lesz, én meg itt vágyadozok rá hogy veszek 360-at és milyen jót fogok codozni, eléggé lelombozott. De az is lehet hogy elszoktam a single játéktól és ezért furcsa, de az hogy jön 2 katona egy más után az egyik legugol, meghal, a másik jön és ugyanoda ugyanúgy legugol ez ...... döbbenet. Ja és még a mozgás is fura....mintha jégen csúszna olyan sima, nem lép, feltünt valakinek?
10.
10.
Ca$h
A CoD2 X360-as változata siralmas volt a PC-shez képest, nem számít, hogy ezt vették meg az elején a legtöbben. Remélem, hogy ezeket a grafikai hiányokat már ki fogják javítani a 3. részben. Igazán példát vehetnének modjuk a Ghost Recon3-ról. Ennek a kisfimnek nem volt valami jóa minősége, de sajnos egyenlőre úgy tűnik, hogy a grafika nem sokat javul... :((( Tehát a pc-s még mindig 1000szer jobb. De azért megvárom a megjelenést, letöltöm a demót a live-ról, oszt majd kiderül. Egyébként a hangulat az utánozhatatlan tökéletes!
9.
9.
Petike0011
Megnyitom :Az utéljuk eggyütt az Activision Clubbot:D
8.
8.
Petike0011
Ne már hogy ilyen genyák legyenek hogy 2007 decemberig keljen várni :(
7.
7.
Mast3rmind
Új cég csinálja, aki idáig minden konzol átiratot elbaszott, de én reménykedem bennük :P
6.
6.
Mast3rmind
"ez az igazi parasztvakítás gyerekek, ébresztő!!! Leesik a tábla a falról, közelharc, ok, de közben meg a tank tetejéről küldték gépágyúval és semmi, az emberek mozgása halál suta, a grafika nem nyűgözött le, a víz szép, de egy ilyen háború közepette nem hullámzik, rezeg?"



Olvasd el a hírem... nem ezt írom? :P
5.
5.
NitroX
ez az igazi parasztvakítás gyerekek, ébresztő!!! Leesik a tábla a falról, közelharc, ok, de közben meg a tank tetejéről küldték gépágyúval és semmi, az emberek mozgása halál suta, a grafika nem nyűgözött le, a víz szép, de egy ilyen háború közepette nem hullámzik, rezeg?
4.
4.
Colt
Ez jó kérdés, engem is érdekelne!
3.
3.
fojesz
Hol olvastál PC-s megjelenésről?
2.
2.
Gery8
Meg szep, hogy lesz PC-re! az egyetlen baj, hogy csak jovo decemberben fog megjelenni! :(((
1.
1.
fojesz
Szerintem a PC-s változat halálra van ígérve, ha már a konzolos verziókból származik a videó, illetve be sem jelentik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...