E3 2016: Mit ad majd nekünk a Gran Turismo Sport?

  • Írta: fojesz
  • 2016. június 11.
  • Videó
Link másolása
A Sony nem várta meg a konferenciáját, már most kiadta a Gran Turismo Sport expós előzetesét. Ezúttal is egy hosszabb gameplay videónak örülhetünk, amely a játék extra fícsöreit mutatja be nekünk.

Az eSport-centrikus Gran Turismo több olyan kiegészítőfunkciót is felvonultat majd, amely abban fog segíteni nekünk, hogy a lehető legjobban beágyazzuk magunkat a játék közösségébe. Autónkat matricaszerkesztő segítségével szabhatjuk testre, dedikált közösségi felületen ismerkedhetünk, élő közvetítéseket kapunk és persze kedvünkre fotózhatjuk a verdánkat, hadd irigykedjenek ránk a többiek!

A november 18-án megjelenő Gran Turismo Sport E3-as előzetese ezeket a fícsöröket mutatja be. Köszi, kamgecam!

39.
39.
kamgecam
#38: Majd elmondom hogy jó lett-e a játék vagy sem miután a szart is kijátszottam belőle.
38.
38.
Mekee85
#37: Érdekel, maga a fotozás is, de ez elég szűk réteg, igen.
És mindemellett ezért nem veszek ujra ps4et, az tuti.
37.
37.
Őrnagy
Ez most komoly, egy autóversenyt a fotomoddal reklámoznak? Használja azt valaki???? Érdekel valakit????? Nem a fizika az elsődleges? Meg a törésmodell ? És a hangok? Hanem a fotòmod.... hm
36.
36.
Mekee85
#35: Arrol nem is beszélve hogy a sima ps4 milyen minöségben fog menni vr el...
Alig van játék ami kinyögné a 60 fpst simán, akkor mit várunk két szemre két külön 60 fps-el futo képtől? :)
35.
35.
Mekee85
#32: Psvr-t? Oké. Bár hogy ezzel játszol azt semmi nem garantálja. Ugyanis azon kivül hogy bejelentéskor azt mkndtàk, azota meg nagy kuss van rola...
Gt6 hoz is igértek sokmindent, aztàn fele lett meg kb
33.
33.
kamgecam
#32: Akkor a PsVr-t rendeled elő minél előbb, nem biztos hogy októberre marad belőle.
3 helyen rendeltem elő hogy tutira a fa alatt legyen karácsonykor. :)
Kormányon gondolkoztam,ha valóban akkora a különbség egy kormány és kontroller között akkor lehet elgondolkodok rajta.Még sosem próbáltam kormánnyal ezeket a szimulátorokat.
32.
32.
Angelwing
Még veszek a játékhoz egy olcsóbb kormányt Thrustmaster T150RS 60 ezer körül van + egy PS VR-t 120 ezer és faja lesz játszani a GT-vel.
29.
29.
Mekee85
#28: https://youtu.be/tuqQ9gjCaew

Erre mondd pl szebb meg jobb :)
Hangok messze életszerűbbek, nem a statikus porszivo hang némi motorhanggal keverve
28.
28.
Mekee85
#26: És ebben te azt látod hogy hude jok a hangok? :)
Valamit csináltak vele de messze van ez még az elfogadhatótól is.
A grafika meg nyilvàn fejlődött, de ottsem emelnék ki olyan hude nagy ugràst.
De sebaj, vegyed vigyed, tömjed ezeknek a zsebét legyen mégtöbb ilyen csodás játékod. Ha ezkell a fanboyoknak én aztmondom kapják meg.
Forza 6-al mutogass összehasonlitokat, pedig az egy még gyengébb hw-en fut, de ők nemhogy fejlődnek, de messze elhagyták a csodálatos GT-t, ami mig ezt kiadják es a gt6 között eltelt idő alatt ledaktak egy fm5-6 ot meg két spinoff részt, horizons1-2, plusz egy f2p pcs forzát, most meg várhatoan jön a következö, immár boxra es pcre egyszerre. Debát hiába ha mindenki fakezű a nagy polifóni mellett, aki 5 év alatt kihoz egy teljes áru demot/ prologue ot pár autoval meg pályàval.
23.
23.
Binder
Én kipróbáltam a Nordon...ezekhez a videókhoz köze nincs.
Az AI is brutáljó lett. Élmény volt velük menni. Nálam elsőnapos...
22.
22.
kamgecam
#21: A komolyabb visszajelzések alapján, illetve azok szerint akik már ki is próbálták a game-t fasza lesz, ne aggódj.Sokan azért vannak bepörögve mert nem volt ingyenes demo,nem tudták kipróbálni, de szerintem különbséget tudsz tenni vélemény és vélemény között.Látszik hogy ki az aki inkább érzelmi alapon hájpolja vagy fikázza a játékot.Persze nehéz objektívnek maradni.Pl: én is inkább pozitív vagyok a játékkal kapcsolatban és lehet pofára esek.Viszont az irreleváns,valótlan fika kijelentéseket ettől még felismerem.Inkább megmosolyogtató.
21.
21.
delphijos
Az utóbbi két videó alapján azért azt mondom hogy lehet hogy jóféle lesz ez....
18.
18.
kamgecam
#13: Ebben a Forza 6-tal hasonlítják össze a grafikát.Nem sok különbséget látok, kb ugyan az a szint.Az tuti hogy a Dc mindkettőre köröket ver grafika terén.
https://www.youtube.com/watch?v=peVsgsp5nP0
17.
17.
kamgecam
#13: Köszi a linket, ezt még nem is láttam!Fasza!
16.
16.
Falcon
Temetnék az egészet ugy ahogy van ez a 4 rész gyalázása csak szégyen az egész gt5 5 évbe telt nekik a nagy nulla ez is az lesz egy nagy nulla foto modal
14.
14.
unrealnoise
#8: Azért mert multira lett hegezve már DC koppintás? Haggyuk má'! Ennyi erőből az összes multis szim (plusz simcade) ugyanaz? Messze nem. Pláne, hogy a DC és a GT teljesen más világ.

Én simán látom az előrelépést. A Gt sosem fog rFactor 2, iRacing vagy AC fizikát kapni, cserébe élvezhető kontrollerrel is. És ettől még simán lehet jó cucc.

Jellemző, hogy én mint szimbuzi, anno belezúgtam egy olyan játékba is, mint a Forza Horizon 2. Igen. A hangulat, a táj, a változók, az autókínálat, az UI, a szabadság, a zenék, a versenyek...

Nem kell HC szimnek lenni valaminek ahhoz, hogy baromi jó legyen azért az összkép a maga kategóriájában.

Tetszik a GTS-ben eddig az UI, a pályák, a grafika (fákat, növényeket sosem láttam még szebbet autós cuccban. (a DC is szép, de más stílus, ott sokkal könnyebb a 30 FPS-el a pofás látványt összehozni))


Végre részeles a statisztika a verseny közben, leggyorsabb körök, távolságok, stb.

Ez a videó most jobb volt, mint az első, de még mindig lenne hova fejlődni. Én várom, úgy is hogy még nincs PS4-em, de talán majd lesz...(ha úgy gondolom)

De azért én titkon egy bitang jó és erős FH3-at szeretnék PC-re is. :D
13.
13.
unrealnoise
#12: A link csak lemeradt mobilról: https://youtu.be/KqY4nSitQi8
12.
12.
unrealnoise
#2: Tessék. Nem mindemln autóhang fasza, de azért bőven lesz előrelépés. Nem csak fikázni kellene, hanem után is járni a dolgoknak...
11.
11.
kamgecam
Jóóóó lesz ez!Próbáltam a Dc-t a,Forza 6-ot, mindegyik szuper játék, az is lehet hogy jobb mint a Gt de valamiért a Gt-be érzem otthon magam,egyszerűen számomra itt a legélvezetesebb a vezetés.Ez van.
Ettől függetlenül remélem hogy lesz a hangban változás, és nem csak egy Gt6 kopi lesz.
9.
9.
greenmelon
#4: Azért te elég súlyos téveszmében élsz a trollkodás fogalmát illetően. ;)
5.
5.
Mekee85
#4: Énis játszottam és szerettem, de a gt4 ota nagyonnagy ivben hanyatlik a széria. Egyszerüen nem tudnak lépést tartani a japok, és ez ahogy van kevéske. Szép a 360 fokos panoràma foto amit a kocsi moge raknak fotomodban, kàr hogy mikor jatekrol van szo fele olyan jo.
Mint mindig most is felemás az egész, csak most még sok tartalom sincs benne.
4.
4.
Angelwing
#2: A sok kritikád ellenére van ami tetszik a videó alapján? Vagy csak divat fikázni jöttél ide és nem is játszottál még egy résszel sem? Én játszottam mindegyik résszel meg is vannak és szeretem a hibái ellenére a Gran Turismot.
3.
3.
Angelwing
A zöld növényzet a fák a bokrok elég jól ki vannak dolgozva a pálya szélén. A fotó mód is nagyon tetszik. Lesz Safety car. Szépek az autók, és hiszem hogy a hangok is jók lesznek. És a videóban látszik hogy elég sok ember kipróbálta már és biztos hogy a kritikák alapján még javulni fog a játék novemberig. Én hiszem hogy jó és szép játékot kapunk. Majd meglátjuk! Trollkodni meg felesleges addig!
2.
2.
exonic
Már az előző előzetes felét is a fotó mód bemutatása tette ki, itt se hagyják már ki ha mással nincsenek nagyra... Az autók hangját még mindig nem merték megmutatni egy hivatalos előzetesben, ami elég cink egy autó/szimulátor játékra nézve. Bár aki keres az talál is, a jutyubon van pár gameplay, ami tele van az egyforma, porszívó hangú igénytelenséggel. Nem is csoda hogy nem merik "hangoztatni".
1.
1.
Lol mi az a fotó mod? :D Vagy ez ennyire nagy dolog, hogy promózni kell?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...