E3 2016: Jön a Devil May Cry 5?

  • Írta: fojesz
  • 2016. június 11.
  • Pletyka
Link másolása
Vad pletyka következik, egy színész életrajza szerint ugyanis már készül a Devil May Cry ötödik része. Nagy kérdés persze, hogy mi igaz ebből, és hogy előkerülhet-e a játék az E3-on.

A ShackNews találata szerint folytatódik a Devil May Cry, erre utal, hogy egy norvég színész, Nils Hognestad életrajzában feltűnt a játék neve és az is, hogy ő alakítja benne a főszereplőt. (Bárki is legyen az.) Külön érdekesség, hogy Hognestad az ötödik részre hivatkozott, ergo az eredeti sorozat következő felvonásáról lehet szó.

Már ha igaz ebből bármi is. A színész azóta törölte a kérdéses részt, és ugye eleddig semmi nem utalt arra, hogy új résszel jelentkezhet a sorozat; hacsak nem említjük azt a tényt, hogy a Capcom mostanra az összes címét remasterelte, és illene előrukkolnia valamilyen új fejlesztéssel is...

Köszi, rayden02!

14.
14.
DON GONDOCS
#8: Hát nem ezt mondtam énis? ( 4 !rész szeretném elfeletemi Dante "újraalkotása" miatt is.) o.O?
A 4 részben is benne volt dante és szerintem legalább olyan jó volt mint a 3 részben. Az újragondolása nemtudom hogy jön ide, de gyanítom a DMCre gondolt ami nem a 4 rész. Szerintem is jó volt mind2. Sőt ahol a 4 rész elvett ott jócskán hozzá is adott.
13.
13.
devilcsaj
Bár igaz lenne. De sztem akkor kaphatnánk csak új DMC-t, ha visszakerül az eredeti megalkotójához - természetesen Hideki Kamiyához, - ami soha nem fog megtörténni. De ki tudja :)
12.
12.
Necreon
#11: aposztróf S, mert a GK fétise hogy szerkesztés gombért könyörögnek neki.
11.
11.
Necreon
Olvasgatva a DMC redditet, Dan Southworth (Vergil) is szénné teaseli az új DMC-t, ahogy Reuben Langdon (az eredeti, egy és egyetlen, hamisítatlan Dante!) szintén.


IT HAPPENING BOYZZZ
10.
10.
Necreon
#5: Szerintem te kevered (vagy nem tudsz a létezéséről...) a DMC4-et és a DmC -t, mert utóbbi a reboot ill. ha nagyon-nagyon erőltetjük akkor talán egy nulladik epizód a sorozatban.

A 4. rész idősebb Dante-ja pedig a legf.szább szvsz mind közül, egyetlen baja volt, hogy utólag erőltették bele a játékba valahogy miután a fanbázis atomot akart dobni a CAPCOM-ra amikor kiderült hogy tök új főhős lesz akinek le kéne vadászni egy "sok harctól megbolondult démonvadászt". Ez volt az eredeti koncepció, aztán a népharag miatt a fejlesztés közepén kellett átgyúrni valami mássá, és ezért olyan sekélyes, felszínes a DMC4 valószínűleg.

A 3. pedig a sorozat csúcspontja, 'nuff said.
9.
9.
szakallaskan
Nagyon jó lenne!A kedvenc sorozatom!
8.
8.
rayden02
#5: Már bocs ,de mi köze van a DmC 4.ek a reboothoz?
Csak mert a negyedik résszel jatszottam ,meg a legújabb rebootal is.
Szerintem minkettő rész jó volt.Mondjuk jah ,ízlések és pofonofonok! :-)
7.
7.
kastorhun
Én eddig csak a remakkel játszottam, és az bitang jól sikerült.
6.
6.
DON GONDOCS
#5: Azért nem volt olyan rossz a 4 rész és a Dante részek is elég jó lettek, de Neroé jobb volt.
5.
5.
H3NTAi
A 3. részt imádtam... Az elődei sajnos kimaradtak, bár a storykat elolvastam.
A 4. rész... Szeretném elfelejteni. Már csak Dante "újraalkotása" miatt is.
4.
4.
rossitibi
3.
3.
Necreon
Adná az ég. Pár hónapja egyébként ugyanő rakott ki egy mocap rucis képet is azt hiszem a Nero hangját adó színésszel. Bár most már a reboot folytatásának is örülnék, az eredeti mindig a szívem csücske marad. Csak ugye akkor nincs Vergil :(.
2.
2.
Jhonyy
Na ez jó hir, bár igaz lenne.
1.
1.
Gykrizsi
Nagyon adnám!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...