E3 2016: Jön a Fallout 4 VR-változata

  • Írta: Shifty
  • 2016. június 13.
  • Videó
Link másolása
Természetesen a Fallout se maradhatott távol az E3-tól. A Bethesda bemutatta a negyedik rész következő letölthető csomagjait, megerősítették, hogy jön a PC-s Fallout Shelter és hogy jövőre HTC Vive-ra költözik a negyedik rész.

A Bethesda formálisan is bemutatta a korábban már beharangozott Fallout 4 DLC-ket, köztük az augusztusban bemutatkozó Nuka Worldöt és a júliustól elérhető Vault-tec Workshopot, aminek segítségével saját Vaultot építhetünk.

A kiadó azt is megerősítette, hogy az eddig csak mobilokon játszható Fallout Shelter PC-re költözik, illetve készül a Fallout 4 HTC Vive-ra fejlesztett változata, ami 2017-ben jelenik majd meg.

2.
2.
user101
Jó volna, ha az eredeti Steam verziót lehetne frissíteni esetleg valami moderált összegért upgradelni ( bár azért az fura, hogy ugyanazért a játékért fizessek, csak mert szebb textúrákat és talán modelleket kapok ) ...
Mondjuk elkésve nem vagyok, még nem játszottam vele, pedig ezer éve megvan, mondjuk a Fallout 3-at is csak most vettem elő a négy kapcsán... Ez a morbid a Steam-en, hogy ha valami jót leakcióznak, az ember betáraz, aztán van, hogy évekig el sem jut oda, mert mindig van valami más... :)
1.
1.
Simonus18
Őszintén szólva, Bethesda hozza össze az egyik legjobb marketing/promóciókat, ügyesen összehozták a Fallout 4-hez is, és csak 1 éve volt ... hihetetlen, és mindennel törődnek, nem szarják le a Sheltert sem, bővítik a falloutot és a skyrimet is, stabilan kezelik, jön a bevétel, s nem ok nélkül. Ügyesek, jó fejek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...