E3 2016: Havonta oszt ingyenes játékot a Ubisoft

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 13.
  • Letöltés
Link másolása
A Ubisoft 30. szülinapja alkalmából az év végégig minden hónapban egy-egy ingyenes játékot kapnak a PC-sek. A júniusi alany a Prince of Persia: The Sands of Time, amit rögtön be is zsákolhatunk.

Idén ünnepli fennállásának 30. évfordulóját a Ubisoft. Ennek apropóján minden hónapban egy ingyenes játékot tölthetnek le a PC-sek az év végéig. Az első cím a 2003-ban megjelent Prince of Persia: The Sands of Time.

Mindössze annyit kell tenned, hogy ellátogatsz a kiadó szülinapos oldalára és ráböksz a Get the Game Now-gombra. Persze ehhez Uplay-hozzáférés szükséges, de utána máris a könyvtáradban landol a klasszikus akció-platformer.

Júliusban ezen az oldalon találod a következő grátisz címet is, szóval nyugodtan tedd a könyvjelzők közé.

Köszönjük, Ubi és boldog szülinapot!

8.
8.
godach
Én is behúztam, pont nincs meg ;)
7.
7.
Számomra a legkedvesebb játék valaha. Megszámolni nem tudom, hányszor játszottam végig. És régen milyen nehéznek tűnt még... :) Amúgy vicces, most először jutok hozzá hivatalosan. :D

#1 A System Shock 2-nél is ugyanez volt a hozzáállásod. Nyiss egy kicsit a régi játékok világa felé, meglátod, nem csak a Crysis-tól kezdve léteztek minőségi darabok. (A nevedre alapozva azt biztos szerethetted, ha tévedek, my bad.)
6.
6.
Heldengeist
Már megvan dobozosan és Steamen, összesen legalább nyolcszor kipörgettem. Kíváncsi leszek, miket osztanak majd itt ingyen. Amilyen mázlim van általában az ilyenekkel, csak olyanokat, amik már megvannak vagy nem érdekelnek :/
5.
5.
#1: Jól látod, én simán!
4.
4.
mnmn1
#1: én ki próbálom :)
3.
3.
kastorhun
#2: Szerintem úgy 1,2 év múlva fogják majd bejelenteni a következő részt.
2.
2.
Hidan88
soha nem lesz új pop:S?
1.
1.
crytek
Aztán fog ezekkel valaha valaki játszani?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...