E3 2016: Traileren a The Division második DLC-je

  • Írta: fojesz
  • 2016. június 14.
  • Videó
Link másolása
Míg az Underground a Microsoft konferenciáján jutott főszerephez, addig a Ubisoft a Survivalt mutatta be a közönségének. És bár a kiegészítőről túl sok részletet nem árult el a kiadó, legalább egy jó hosszú trailert tudunk mutatni róla.

A The Division is megkapta a maga helyzetjelentését a Ubisoft E3-as konferenciáján. A játékkal több mint 10 millióan játszottak eddig, ráadásul átlagosan napi 3 órát, úgyhogy mindenképpen szép számokat tudhat maga mögött a kiadó.

A játék első fizetős kiegészítője az Underground lesz, ez június 28-án jelenik meg Xbox One-ra, majd augusztus 2-án veszi be a PC-ket és a PS4-eket. New York metróalagútjaiban véletlenszerűen generált küldetéseket kapunk majd, és már most megígérték, hogy az Undergrounddal érkezik az eddigi legnagyobb raid, a Dragon's Nest, amiben a Tisztogatók frakciójával akasztjuk össze a bajuszt.

Mivel a kiegészítőről a Microsoftnál láthattunk trailert, a Ubisoft ezért a következő adalékot, a Survivalt mutogatta. Túl sok részletet nem tudtunk meg a túlélőmódról, de az már az előzetesből is kivehető, hogy egy hóvihar tesz majd keresztbe nekünk:

A Ubisoft harmincadik születésnapja alkalmából egyébként az összes Underground-tulaj hozzáférhet majd az új Ghost Recon-, Splinter Cell- és Rainbow Six-skinekhez.

4.
4.
s4jtqkac
Miért azonosítják az emberek az incursiont a raiddel?
3.
3.
shatterhand
#1: Abból ugyis azt tudtad volna meg amit most is látsz: Lőnek, fedezékbe bújsz,stb
Olyan lesz mint most a raid: Tul kell elni a hullámok a támadókat. Legfeljebb most haladni kell a pályán.
1.
1.
Hidan88
kár nem gameplay volt annak jobban örültem volna :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...