E3 2016: Megosztott sci-fi világ a Dual Universe-ben

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 14.
  • Bejelentés
Link másolása
A független Novaquark csapata érdekes koncepcióval állt elő: a Dual Universe egy sci-fi MMO, amely egyetlen közös univerzumban játszódik, amit a játékosok befolyásolhatnak. Töltés nélkül vándorolhatunk a bolygók között.

A Dual Universe egyetlen közös galaxisban játszódik, és alapvetően egy sci-fi MMO-val van dolgunk, de minden, amit csinálunk, annak nyoma marad a hatalmas világban.

Például űrhajót építhetünk, craftolhatunk és épületeket húzhatunk fel. Amikor a hajónk elkészül, csak felszállunk, és meg sem állunk a következő bolygóig. Mindezt töltés nélkül, masszív távolságokat megtéve.

A látvány már most meggyőző, pedig ilyen ígéretek mellett, van még mit csiszolni a programon. Kicsit No Man's Sky-beütése van a Dual Universe-nek, ami nem feltétlen baj. A Novaquark csapata azt reméli, hogy egy játszható alfát 2017 elejére összehoznak.

Egyelőre a PC-s verziót jelentették be.

Képek:

1.
1.
antiqwiz
Nekem rögtön az Empyrion : Galagtic Survival ugrott be "tuningolt" grafikával, vagy a Space Engieneers (már ott is lehet bolygókat látogatni), csak itt részletesebbnek tűnik az építési rendszer. Az ilyen játékok nagyon bejönnek! Bár lenne elég pénzük az indie fejlesztőknek is egy egész MMO-t alkotni belőle kb. olyan ütemben mint ahogy az ARK-ot fejlesztik!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...