E3 2016: Az új Pókember-játék csak a kezdet

  • Írta: fojesz
  • 2016. június 15.
  • Hír
Link másolása
Az új Pókember-játék bemutatója meglepetés volt a javából, főleg, hogy a Marvel az Insomniac Games csapatát kérte fel az adaptáció elkészítésére. És ha hihetünk a képregénygyárosnak, ez csak a kezdet!

Az új Pókember-játék a Sony konferenciáján mutatkozott be, és bár túl sokat nem tudunk róla, már az is óriási meglepetés, hogy az Insomniac Games készítheti el az új adaptációt.

És ez még csak a kezdet, a Marvel játékokért felelős igazgatója, Jay Ong ugyanis azt mondta a Polygonnak, az a céljuk, hogy nyomot hagyjanak a játékiparban: "Amikor két éve a Marvelhez érkeztem, meghagyták nekem, hogy új időszámítást hozzak a Marvel Games történetében. A világ legjobb szuperhősei vannak nálunk, mit tudunk tenni, hogy epikus játékokat hozzunk össze velük?"

Ong szerint az új Pókember ennek a mentalitásnak az első fecskéje, és már most leszögezte, hogy a jövőben ezen a vonalon szeretnének továbbhaladni. Azt is megjegyezte, hogy csak a legjobb fejlesztőpartnerek jöhetnek szóba, mert szeretnék elkerülni a béna feldolgozásokat.

6.
6.
PaulBlake
#5: Pókember mindíg is a Marvelnak a vicces gyereke volt :D a legelejétől, és ez benne a jó. Most hogy olvasom az új All-New The Amazing Spider Mant ahol Peter már felnőt és világszerte cégjei vannak, még ott is megtud nevetettni :D Persze ez csak az én véleményem
5.
5.
h.jozsa
Számomra mindig az volt a baj pókemberel,hogy az abugyuta hülyegyerek karakter volt a filmekben is!!!
ha elszakadnának ettől a vonaltól és egy kicsit keményebre vennék a figurát inkább minta Batman!
lehetne jó játékokat csinálni!
3.
3.
Én ennek csak örülni tudok, végre a tettek mezejére léptek, végülis annó pont emiatt kaszálták el a játékokat, gyatra minőség. Az Amazing 2 is már csak bónuszként jött na meg hagyományból.
Várjuk a további látnivalókat, én meg Gézuka!
2.
2.
aordog
Szerintem ha ez ütni fog akkor marad a Sony-nál!
1.
1.
Gykrizsi
Kíváncsi leszek, hogy exc. lesz-e, mivel ha minden játékot más fejleszt, és mind exc. lesz, akkor a Sony minden csapata szuperhős játékokat fog csinálni. Hát véglis a szuperhősösdi a menő.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...