E3 2016: Zelda - nem kell a történet végére érned

  • Írta: fojesz
  • 2016. június 16.
  • Hír
Link másolása
A The Legend of Zelda: Breath of the Wild annyi szabadságot biztosít majd a játékosoknak, hogy az már szokatlan: a Nintendo szerint még úgy is végigjátszhatjuk az új részt, hogy a történetet be sem fejezzük.

Lehet, hogy a Nintendo nem vitte túlzásba az E3-azást idén, de az új Zeldából rendkívül sokat mutattak: az alcím leleplezése után egy raklapnyi gameplayt és részletet villantottak, illetve screenshotból is tisztességes adagot kaptunk.

Ahogy azt már írtuk is a játékról szóló összefoglalónkban, az új rész kifejezetten nagy szabadságot biztosít majd a játékosoknak, ezt támasztja alá az a lehetőség is, hogy akár a sztori befejezése nélkül is végigjátszható lesz az anyag. Eiji Aonuma producer a Polygonnak árulta el, hogy az utolsó bosst akár a bevezető jelenet után lenyomhatjuk, így tulajdonképpen rajtunk áll majd, hogy mennyit hozunk ki a Zelda történetéből.

Azt persze Aonuma is erősen ajánlja, hogy aki a legjobb játékélményt keresi, az ne ezt az utat válassza, a speedrunosok viszont minden bizonnyal örülnek majd ennek a lehetőségnek.

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2017-ben érkezik Wii U-ra és NX-re.

2.
2.
Dresa
Még nem tudom eldönteni, hogy tetszik e ez az új rész.. kicsit olyan gyűjtögetős/survival cuccnak tűnik, ami lehet jó is vagy rossz is..
A scifi elemekkel sem vagyok 100%ban kibékülve, a térkép kimondottan borzasztóan néz ki benne.
De ugyanakkor ZELDA :D
1.
1.
A speedrunnereknek ez szerintem pont hogy nem lesz fun.. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...