E3 2016: Önálló formában is jön a Day of Infamy

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 16.
  • Videó
Link másolása
Az Insurgency teljes konverziós modja júliusban standalone kiadást kap. A Day of Infamy a második világháború csatamezőire kalauzolja a játékost, ahol a lassabb tempójú taktikai harcok és a csapatmunka az elsődleges.

A New World Interactive az év elején adta ki az Insurgency második világháborús teljes konverziós modját, a Day of Infamyt. A projekt kezdett nagyra nőni, így a srácok úgy döntöttek, júliusban önállóan futtatható változatban is elérhetővé teszik a játékot a Steam Early Access rendszerében.

A modern hadviselésre koncentráló kompetitív Insurgencyt már nem kell bemutatnunk a rajongóknak, és a Day of Infamy vásárlói is ugyanazt a lassabb, taktikázásra épülő játékot kapják - csak a korszak változik. A 20 dolláros játékban a britek, a jenkik és a németek oldalán is harcolhatunk. Több ismerős csatatér köszön vissza a pályákon - köztük a havas Bastogne Belgiumban -, ahol különféle kontrollpontokat kell elfoglalnunk és megtartanunk a győzelemért.

Itt csak gondos csapatmunkával és folyamatos kommunikációval arathatunk babérokat, hiszen csakúgy mint az elődje, a Day of Infamy is egy hardcore multis FPS. Rengeteg korabeli fegyvert (lángszórót is) vehetünk kézbe és különféle kasztok között mazsolázhatunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...