Júliusban érkezik a Kill Strain

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 23.
  • Videó
Link másolása
Emlékeztek még a Sony San Diego felülnézetes free-to-play lövöldéjére, a Kill Strainre? Az anyag fejlesztése lassan véget ér, és már a jövő hónapban elérhető lesz PS4-re. De előtte még bétázhattok.

A Kill Strain egy hamisítatlan felülnézetes twin-stick shooter, ami nagy kanállal merít korunk MOBA-iból is. A játékot a 2014-es PlayStation Experience-en jelentették be, és azóta nem nagyon hallottunk felőle.

A játékmenet meglepően érdekes: két négyfős csapat küzd egymással és egy harmadik, mutánsokból álló kompánia ellen. Utóbbiak létszáma folyamatosan gyarapszik, amint megfertőznek más embereket. A meccs akkor ér véget, ha minden zsoldos mutánssá változik, vagy valamelyik fél bázisa megsemmisül. 

A Sony San Diego alkotása jelenleg zárt bétafázisban leledzik, de még nem késő regisztrálni rá. A végleges verzió free-to-play lesz és július 19-én landol PS4-en, ám a PS Plus-előfizetők már július 12-től nyúzhatják.

1.
1.
B-Shaggy
Előre látom, hogy belépsz a lobbiba, és a csapatod fele kijelenti, hogy ő mutánssal akart volna játszani, de nem kapta meg, ezért egyből besuicidel hogy mutáns legyen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...