Until Dawn - egyelőre biztosan nem lesz folytatás

  • Írta: Shifty
  • 2016. június 25.
  • Hír
Link másolása
A Supermassive Games vezérigazgatója, Pete Samuels egy interjúban megerősítette, hogy a csapat ugyan dolgozik egy új játékon, de az nem az Until Dawn folytatása.

A Supermassive Games vezére, Pete Samuels a GamesIndustry.biz magazinnak adott interjúban megerősítette, hogy a tavalyi év egyik legnagyobb meglepetésjátéka, az Until Dawn egyelőre nem kap folytatást. Ugyan dolgoznak valami új alkotáson, de az csak annyiban köthető az Until Dawnhoz, hogy ugyanazt a filmszerű élményt alkalmazza, viszont a játékot már más kiadó adja ki és valószínűleg más platformokon is elérhető lesz.

Az Until Dawn tavaly nyáron jelent meg és legnagyobb meglepetésre a PlayStation 4 egyik legjobb játéka volt 2015-ben. Éppen ezért nem csoda, hogy a kaland hamarosan kiegészül, igaz, már a PlayStation VR-ra fókuszálva. A kiegészítés stílusában más vonalat követ majd, mint az alapjáték, de a hangulat megmarad.

4.
4.
KopyAti
Nna meghoztátok a kedvem hozzá, úgyhogy bészerezzük! :)
3.
3.
Chullent
Nekem is pozitív csalódás volt a játék, mert arra a pár órára elvarázsolt, ahhoz képest, hogy mennyien lehordták.
2.
2.
RangerFox
Tavalyi év egyik legjobb játéka volt számomra. Mondjuk folytatást nem igazán tudnék elképzelni hozzá, de vmi hasonló játék jöhetne.
1.
1.
Drazhar
Baromi szomorú hír. Végre volt lehetőségem egy havernál kijátszani, igazi mestermű a cucc. Simán nekifutható többször is. (Jó nyilván anno 18e-ért véve hülyeség, de mostmár 5-6e-ért be lehet szerezni)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...