Még idén boltokba kerül a The Guild 3

  • Írta: Shifty
  • 2016. június 27.
  • Megjelenés
Link másolása
A Nordic Games kétévnyi hallgatás után formálisan is bemutatta a The Guild-sorozat harmadik felvonását. A folytatás ambiciózus epizódnak ígérkezik, és ha hinni lehet a kiadónak, akkor még az év vége előtt boltokba kerül.

A Nordic Games úgy két évvel ezelőtt a Gamescomon mesélt már a The Guild-sorozat harmadik részéről, de a formális bejelentésére valamiért egészen idáig várnunk kellett. A The Guild 3 a tervek szerint még év vége előtt boltokba kerül, természetesen csakis PC-n.

A játékot a GolemLabs készíti, a recept pedig a régi lesz. Ezúttal is egy családot kell évszázadokon át vezetnünk, és ahhoz, hogy mindvégig sikeresek maradjunk, minden trükköt be kell majd vetnünk. A csapat egy hatalmas élő, lélegző világot ígér, ahol nemcsak a napszakok, de az évszakok is váltakozni fognak és természetesen kihatással lesznek a játékmenetre. Lehetőségünk lesz akár 15 másik játékossal együtt játszani, szövetkezni, mindezt 12 térképen tehetjük majd meg. Titkos társaságokhoz csatlakozhatunk, ha pedig nem tetszenek az előre elkészített helyszínek, saját térképeket is készíthetünk.

1.
1.
_Tappancs_
Szerintem ez jó játék lesz, ha az előző részből indulok ki. Várós.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...