Peter Griffinék a Hearthstone babérjaira törnek

  • Írta: fojesz
  • 2016. június 28.
  • Bejelentés
Link másolása
Újabb játékadaptációval próbálkozik a Fox, a cég ezúttal egy mobilos kártyajátékban gondolkodik, amiben a legnépszerűbb rajzfilmhősei csaphatnak össze. Family Guy, American Dad!, Futurama és a többiek.

A Fox Digital Entertainment bejelentette az Animation Throwdown: The Quest for Cards készültét, a játékon a Kongregate, a Synapse Games és a Chinzilla hármasa dolgozik, és várhatóan az év harmadik negyedében veszi be az iOS és az Android alkalmazásboltját.

A játékról egyelőre nincs túl sok információnk, és látnivaló gyanánt is egy csoportképet kaptunk csupán, de nem nehéz kitalálni, hogy mit ígér majd: a kártyákon a Fox rajzfilmhősei vonulnak fel, őket kell gyűjtögetnünk és egymásnak eresztenünk. A fejlesztők homályosan célozgatnak ugyan néhány "újszerű" és "zsánerformáló" fícsörre, de ezekről nem beszéltek még.

Az Animation Throwdownban az American Dad!, a Bob's Burgers, a Family Guy, a Futurama, és a King of the Hill képviselteti magát.

1.
1.
markoci555
Nem vágom annyira a bizniszt, de a Simpsonék hogyhogy nincsenek itt? Nemrég volt valami közös rész is a Family Guy-al, szerintem a Simpson család kihagyhatatlan lenne egy ilyen játékból.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...