Szerettél lengedezni a Pókemberben?

  • Írta: fojesz
  • 2016. június 29.
  • Bejelentés
Link másolása
Ha igen, akkor mutatunk egy játékot, ami talán tetszeni fog: az Energy Hook szépnek nem szép, de teljes egészében a Pókember 2 játékváltozatának hálólengedezős mechanikájára épít.

A Steamen elérhető egy ideje az Energy Hook Early Access-változata, PlayStation 4-en pedig július 5-én jelenik meg a játék, amiről leginkább azt érdemes tudni, hogy Jamie Fristrom agyából pattant ki az alapötlete.

Fristrom a második Pókember-film játékváltozatán dolgozott, mint technológiai igazgató, és egész konkrétan ő találta és kísérletezte ki a játék hálólengedezős mechanikáját, amely sokak szerint az adaptáció legjobb eleme volt. Úgy tűnt, emberünk azóta sem tudta elengedni gyermekét, ugyanis jó tíz évvel később, 2012-ben elkezdett dolgozni az Energy Hookon, ami lényegében teljes mértékben a lengedezésre épít.

Az Energy Hooknak nincs története, nincs benne harc és még csak nem is szép: a jövő extrém sportját játszhatjuk benne, és a Tony Hawk-játékokhoz hasonlóan az a feladatunk, hogy az energiasugár-vetőnkkel és a jetpackünkkel a lehető legmenőbb trükköket hozzuk össze a különböző pályákon.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...