Overwatch - elrajtolt a Competitive Play

  • Írta: fojesz
  • 2016. június 29.
  • Letöltés
Link másolása
Kicentizte ugyan a Blizzard, de még éppen elkészült az Overwatch júniusra ígért Competitive Play játékmódjával a fejlesztőcég. A PC-s verzió már az éjjel megkapta a frissítést, hamarosan pedig a konzolosok is örülhetnek.

A Competitive Playt lényegében az utolsó pillanatban vették ki a játékból, a bétateszt visszajelzései alapján döntött úgy a Blizzard, hogy a rangsorolt játékmódon még pofozni kell egy kicsit. Akkor júniusi megjelenést ígért, és lám, ezt sikerült is tartania; a publikus tesztet követően a minap élesedett a játékmód.

Legalábbis a PC-s változatban. Ahogy az lenni szokott, a konzolokon várni kell, míg a javítás átmegy a Sony és a Microsoft jóváhagyási procedúráján. És bár pontos dátumot itt még nem közölt a Blizzard, a jövő héten elvileg már itt is elérhető lesz az újdonság. 

Fontos továbbá tudni, hogy a Competive Play első szezonja rövidebb lesz a szokásosnál. Habár egy-egy szezon 2,5 hónapos, amit 2-2 hét szünet követ a jövőben, a június végi időzítés miatt csak 1,5 hónapig, augusztus 18-ig tart az első kör - utána minden megy a normális kerékvágás szerint.

1.
1.
dante92
Király. Végre megmutathatjuk mi konzolosok, hogy az egér + bill kombót le tudjuk nyomni :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...