A mobilon játszók figyelmébe ajánljuk

  • Írta: fojesz
  • 2016. július 1.
  • Letöltés
Link másolása
Két érdekesebb mobiljátékot ajánlunk a figyelmetekbe: az ArmA-sorozat is szerencsét próbál a platformon, méghozzá egy Clash of Clans-klónnal, és befutott a Japánban óriási sikernek örvendő Final Fantasy: Brave Exvius is.

Androidra és iOS-re is ingyenesen tölthető az ArmA: Mobile Ops, amely a népszerű ArmA-sorozat mobilos kivetülése. A játék persze még csak nyomokban sem hasonlít a PC-s nagytesóihoz, egyedül a háborús téma maradt, egyébként pedig egy Clash of Clans-klónban kell helytállnunk.

Bázist építünk és védünk, ha a védekezés a feladatunk, amikor pedig támadnunk kell, az a lényeg, hogy minél ütősebb seregünk legyen és persze minél ügyesebben bánjunk vele. A sztorimód mellé PvP is került a játékba, sőt konkrét szövetségeket hozhatunk létre a barátainkkal. A free-to-play modell részeként mikrotranzakciókat is kapunk, ezek az időkorlátokat oldják fel.

Ha a háborúsdi nem tetszik, a Final Fantasy: Brave Exvius lehet érdekes számodra. A Japánban óriási népszerűségnek örvendő játék (úgy 6,5 millióan játszanak vele az országban) a Square Enix sorozatainak klasszikus epizódjait idézi, a harcrendszere is szimpatikus lesz azok számára, akik szerették a körökre osztott mechnikát a régebbi epizódokban. A mikrotranzakciók itt a szintezést segítik.

6.
6.
Naridar
A Final Fantasy Brave Exvius a Brave Frontier nevű pay2win játék klónja. Egy percet nem ér az egyik sem.
5.
5.
Raam989
Az ff játékot első nap töltöttem le, mert jelzett a telo, hogy elérhető. Azóta egy percet sem játszottam vele, mert minden egyes alkalommal szerverhibát ír ki a játék. Szép világot élünk, hogy már egy szaros telefonos rpg is csak online indul el...
4.
4.
Dreadlox
Ezért kár volt energiát feccölni a cikkbe. Mobiljátékok=0 ki éve ami elöző platformról jöttek (max payne,gta stb)
3.
3.
crytek
Ez fain jöhetne simán pc-re!
2.
2.
dcba
#1: Mit varsz, a mobil platformon csak a reklamoktol es mikrotranzakcioktol hemzsego virusnal is ertektelemebb hulladek jatekfejlesztesi szegyenek vannak csak jelen (tisztelet ugye a nagyon keves kivetelnek). Anno amikor meg iPohe 3gm volt, nem gyoztem kapkodni a fejem, h milyen iramban jonnek a zsenialis jatekok, manapsag mar meg nem erzek kesztetest, h ujabb mobiltelot vagy tabletet vegyek, mert elobbit csak telefonalasra, netezesre es zenehallgatasra hasznalom, utobbit, meg mintegy masodlagas kepernyot a pchez, plusz netezes a klotyon. Sajnos a kabzsisag teljesen tonkretette a mobilos piacot es a DLCk ugyanezt a folyamatot viszik a nagygepes kiadasoknal. Egyszeruen nevetseges, h sokszor azt latom, h az alapjatek senkit nem erdekel, mindenki a season passt reklamozza orrba szajba, plusz sokszor az annyiba kerul mint az alapjatek. Learazaskor is most a Doom 23 fomt volt, a season pass meg 29. Mintha az alapjatek marcsak egy alibi volna, h lehessen hozza tularazott dlcket arulni.

Bocsi az elirasokert es helyesirasi hibakert, tableteol vagyok, a helyesirasom, meg csak szimplan nem az igazi :)
1.
1.
markoci555
Emailben kaptam üzenetet hogy van mobiljáték, de amint megláttam elment az egésztől a kedvem, első pillantásra leszűrtem, hogy ez valami multis f*sstratégia lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...