A Fable II kóstolásra szánt falatkái

  • Írta: Colt
  • 2006. július 10.
  • Érdekesség
Link másolása
Leleplezésre kerültek a Fable II kóstolásra szánt falatkái. A Lionhead a fejlemények újabb és újabb darabkáival ingerel minket az elkövetkező időszakban.
Leleplezésre kerültek a Fable II kóstolásra szánt falatkái. A Lionhead a fejlemények újabb és újabb darabkáival ingerel minket az elkövetkező időszakban. Az idén megrendezésre került E3 konferencián a Microsoft egy kis villanásnyi videóanyaggal ajándékozta meg az érdeklődőket a "Meséjéből", kicsit talán hencegve is az érettebb női karakterével és kezelhetőbb szereplőivel. Azóta azonban semmi új infóval nem szolgált a nagyérdeműnek, egészen idáig...


A cég weboldalát a tegnapi nap folyamán egy kisebb frissítéssel látták el. A Lionhead egyik munkatársa a fejlesztésekkel kapcsolatban, így nyilatkozott: "kétségtelen, hogy a fejlesztés egy mérföldkövén léptek át...". Amit Vantilburgh elmesélhet az nem más mint hogy a történet végső formába lett öntve és valódi játékot varázsoltak belőle. A Fable 2 nagyjából 500 évvel később játszódik elődjénél, az eredeti Albion világ közben jónéhány alapvető változáson esett át, a tájat és a szereplőket egyaránt beleértve. Az E3-on bemutatott videókban a szereplők lőfegyvert használnak ezért az ipar a kor előrehaladtával fejlődött. A történet hosszabb mint az eredeti és egy kicsit talán érettebb is, valamint Vantilburgh azt reméli, hogy a játékosokat lenyűgözi a történet még vadabb sodrása és hozzátette, hogy Lionhead egy újabb frissítéssel áll elő a következő hónapban. (A hírért köszönet Lizinek)

1.
1.
lewton6
a "fegyver" az lehet kard vagy íj is, inkább a "lőfegyver" lenne helyénvaló. ;)

Viszont a játékot várjuk szeretettel!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...