Assassin's Creed-film - nem a pénzcsinálás a cél

Link másolása
A Ubisoft szerint számukra a Assassin's Creed-film nem a pénzről szól, inkább marketingeszközként tekintenek rá, amivel még több emberhez eljuthat a franchise.

A Ubisoft európai főnöke, Alain Corre nemrég az MCV-nek adott interjút, melyben beszélt az Assassin's Creed-film gazdasági hátteréről. Az úriember elmondása szerint a francia vállalat nem fog sokat keresni a filmen, de igazából nem is ez a cél. Az Assassin's Creed-mozi remek marketingeszköz arra, hogy még több emberrel megismertethessék a sorozatot. Bár megvan a franchise rajongótábora, mégis szeretnének még több játékost bevonzani.

Az Assassin's Creed-film premiere december 21-én lesz.

17.
17.
markoci555
#1: pontosan erre gondoltam, sz*r ac játékokkal zsebelik be a pét, így is úgy is :D
16.
16.
Dark_Temptation
persze mert a jubifos többször is bizonyította hogy őket nem érdekli a pénz :)
15.
15.
suresz
14.
14.
KőbányaKispest
nem a pénzcsinálás a cél, de azért csurranjon cseppenjen a kasszába, mert azé az nem fasza, ha nem. Ingyen a kutya se dolgozik.
13.
13.
LAZLOW20
Nem a pénzcsinálás a cél,de azért útba esik :) .Szerintem nincs is ezzel semmi baj,mert én kimondottan örülnék már egy jó minöségü videójátèk adaptációnak.
11.
11.
Gykrizsi
#7: Komolyan, az ilyen retardáltakat nem is értem, mint te. Végre valahára elkezdenek videójáték-filmeket készíteni újra, egész jó minőségbe, és akkor jönnek az ilyenek, mint te, hogy remélem bukik a dolog. Most jobb, ha nincs semmi a moziban, mint hogy van választék. Nem azt mondom, hogy jó lesz, de szeretem a játékot, és film alapnak tökéletes, könnyen ki lehet belőle hozni valamit. Ezek a gamereknek szólnak, nekünk, de ha az olyan retardáltak, mint te, ilyeneket nyögnek be, akkor sajnos minőség ide vagy oda, akkor tényleg bukni fog.
10.
10.
#8: Aaha.. Jár a keksz.

#7: Legyünk tisztában azzal, hogy ez csak egy trailer, aminek az a célja, hogy új embereket húzzon be. Aki a játékot ismeri, annak szinte fölösleges is, tudja mire számíthat. Magáról a filmről viszont állandóan azt halljuk, mennyire darkos lesz, ami persze ugyanúgy lehet akkora rizsa, mint amiről a cikk szól. Várjuk már meg azt a premiert, majd utána, ha látjuk hogy tényleg szar, lehet röhögni. Szvsz én nagyon szeretném, ha jól sikerülne, és visszahozná az első rész hangulatát, már ami a jelen szálat illeti.
9.
9.
Chrysh
Minden tiszteletem a GK-é de ki talál ki ilyen címeket???
8.
8.
Arsenal4ever
#7: Nem az olyan faszagyerekeknek mint amilyen te vagy muci:DD nektek készült...szóval ajánlom hogy bazd be magad a moziba az első sorba, hogy mindent láss! Főleg a 0:58-at amikor nyisszan a penge! Gondolom véletlen se játszottal a játékokkal...azt már nem is feltételezem, hogy a könyveket olvastad volna akkor egyértelmű lenne miért kell menőzni more!......Kezdj el itt harcolni Hollywoddal kis kukac! Hajrá! Ha nem nézed meg tuti bedől az Ubisoft!:DDDD Jesszus!
7.
7.
Stranger
Örülnék ha bebukna... Annyira cringeworthy ez a menőgyerek stílus. Pl. 0:58. Hú most jó lassan ráfordulok a kamerára! 1:20 unrealisztikus módon kinyírok mindenkit, utána kamera rámegy és mosoly.... Meghalok komolyan... Ezt a stílust úgy 11 évesen tartottam volna jónak. Vagy nekik is szól?
6.
6.
Yanez
Ezt vakon elhiszem! Nem is tudom miert ketelkedtek, hisz magatol ertedodik, hogy nem a penzrol szol, hanem annak mennyisegerol. ha-ha.
5.
5.
Tokodboy
Na mar elore jon a magyarazkodas hogy miert lesz szar es miert fig hatalmasat hasalni a kasszaknal.
4.
4.
Necreon
A film nem arról szól hogy minél nagyobb bevétele legyen.
A film arról szól hogy a játéknak minél nagyobb bevétele legyen.

De azért közleményben bármelyik politikus megirigyelné ezt a "ó ez nem a pénzről szól, szeretnénk mindenkihez eljuttatni a franchise-t" szöveget :D.
3.
3.
Raam989
Nem jó jel, amikor ilyeneket mondanak egy filmről...
2.
2.
crytek
Kasszasikert amúgy se kell tőle várni.....
1.
1.
azureknight0715
"Assassin's Creed-film nem a pénzről szól, inkább marketing eszközként tekintenek rá, amivel még több emberhez eljuthat a franchise" ami miatt majd még több pénzhez jutnak majd :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...