Tévésorozat készül a Battlefield alapján

  • Írta: fojesz
  • 2016. július 12.
  • Cooltúra
Link másolása
Részletek még nincsenek, de az már biztos, hogy tévésorozatot készít a Battlefield alapján a Paramount Television. Vajon melyik korszakot dolgozzák fel az adaptációban?

A Paramount Television megszerezte a Battlefield jogait, így ő készíthet tévésorozatot a DICE címe alapján. A munkálatokban az Anonymous Content is részt vesz, ez a cég állt a Mr. Robot, a True Detective és a The Knick mögött, és ők adják a vezető producereket is Ashley Zalta és Michael Sugar személyében - utóbbi a Spotlighttal Oscar-díjat nyert.

Mivel a munkálatok lényegében még el sem kezdődtek, nem kaptunk több részletet a projekt kapcsán, így például az sem derült ki, hogy melyik korszakot dolgozná fel a sorozat - a Battlefield ugye az első világháborútól egészen a távoli jövőig mindennel foglalkozott már. Mindenesetre a Paramount azt mondta, elsősorban épp a Battlefield "hihetetlenül dinamikus narratívája" nyerte el a tetszésüket.

4.
4.
McDuff
#3: Lehet, de éppen ez a hír nem nyújt betekintést abba, hogy pontosan ehhez az új részhez nyúlnának.
3.
3.
GODL1KE
#2: Ez a game jó lesz minden téren és a sorozat szerintem jó ötlet.
2.
2.
McDuff
Pfffffffffff,pont a BF-ből? :DDDDDDDD
Narratíva?????? xDDDD
Ezek nagyon elnéztek vmit, sztem rossz játék jogait vették meg. A Bad Company 2-n kívül mindegyik single kampánya kaka, talán még a BF3 elmegy, bár könyvben az is ezerszer jobb volt, mint a képernyőn.
1.
1.
Beniciodeltoro
2. VH-s és modern hadviselős jöhet, a gárda elég jó.
A fent említett sorozatok jók, de a Spotilght is csak azért kapott Oscárt mert foglalkozott az esettel, egyébként harmat gyenge alakítások voltak benne, Mark Ruffalot nem is értem hogy jelölték, pocsék volt.
Mindent elárul az Oscárról hogy a Birdmant alakító Michael Keaton helyett az a patkányarcú csávó nyerte, alapból nyomorultul néz ki az a csóka persze hogy eltudta játszani Hawkingot.
Jövőre tuti valami Feketékkel foglalkozó alkotás fog nyerni és annyi Feketét jelölnek hogy rájuk szakad a mennyezet, mert ugye ment a rinya hogy fekete nem volt a jelöltek között....nyugi 2017-ben csak ti nyertek, meg egy véka mangót.
Kifakadtam egy kicsit.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...