Észvesztő Call of Duty 3 képek és videók

  • Írta: Daks
  • 2006. július 11.
  • Hír
Link másolása
Tizenegy gyönyörű képpel és három izgalmas Call of Duty 3 videóval gazdagodtunk a mai napon, melynek megtekintése erősen ajánlott mindenkinek!
Tizenegy gyönyörű képpel és három izgalmas Call of Duty 3 videóval gazdagodtunk a mai napon, melynek megtekintése erősen ajánlott mindenkinek!

Ugrás a galériához

Most lessétek meg a képeket és a letöltéseket, a részletekről pedig hamarosan egy exkluzív mega előzetes formájában tájékoztatunk titeket itt, a Gamekapcson. Az anyagért köszönet az Xboxyde munkatársainak.

Gameplay: Tank (26.02 MB) (1280x720)
Gameplay: Tank (7.29 MB) (640x360)
Gameplay: Church (35.57 MB) (1280x720)
Gameplay: Church (8.55 MB) (640x306)
Gameplay: Close Quarter (26.13 MB) (1280x720)
Gameplay: Close Quarter (7.28 MB) (640x360)
25.
25.
kanduhrka
compactegon: nehezen irányítható a 2? láma vagy?
24.
24.
adi300
Petike Te Hülye Vagy De Nagyon!!!!!!!!!!!!

23.
23.
adi300
KIRÁLY AZ EGÉSZ NFS ÉS A COD!!!!!
22.
22.
erik017
Szerintem is jó lesz az új COD 3
21.
21.
kanduhrka
Cash: Nem tudom hol élsz, de konzolon ugyanúgy jelen van a warez. Nem hiszem hogy te kiadnál 17-20ezer forintot egy játékért.

ÉS ha eltűnnek PC-ről a játékok, akkor eltűnnek. Ez a része nem zavar, annyi időt úgysem töltök mellette.

(Egyébként ha a nagy warez miatt beszűnne a PC-re fejlesztés, akkor a filmeket is beszüntethetnék)

Nem örülnék neki ha csak konzolon lennének gammák, mert ott nem az igazi. Főleg FPS-t és RTS-t tolni.
20.
20.
Petike0011
Nem rtem minek örülünk ha azok a nyomik csak két év mulva ohajtják kiadni és akorse PC-re vagy én vagyok hülye?
19.
19.
Ca$h
Kanduhrka: Látszik hogy vérbeli, fröcsögős pc-s vagy. Lol! :) Sebaj, legyen igazad. De aztán ne csodálkozz, ha a következő generációs konzolok idejére pc-s játékokat már csak múzeumban lehet majd látni. Még az is lehet, hogy a pc addigra már erősebb lesz, mint a konzolok, de hogy a rengeteg warezolás miatt akkorra már nem lesznek pc-s játékok arra akár még mérget is vehetsz. Ott fogsz ülni, az atomerős pc-del és majd jól örülni fogsz neki, csak éppenséggel játék nem lesz már rá... ;)
18.
18.
Mast3rmind
Még több olyan gém kell, mint a HL2 nem grafika miatt, hanem mert jól van optimizálva és minden gépen elfut!
17.
17.
wasaby44
Majd ha jönnek a PC-s képek meg az ingém videók, akkor talán érdekel.
16.
16.
neo92
hát inkább a moh airborne...
15.
15.
Ca$h
Így van. igazad van, de amíg nem láttad a saját szemeddel, ne írd le az X360-as CoD3-at. Nekem van otthon, tudom miről beszélek. Akármit berakok a gépbe, az államat keresem, még mindig nem tudtam megszokni ezt a grafikát és minőséget... ;)
14.
14.
shyfter
Az X360 még nagyon sokáig felül fogja múlni a pc-t. Egyébként egy next-gen x360, ps3 játéktól többet várok. Lásd: Killzone 3; Gears of War.
13.
13.
Ca$h
Te atyauristen mekkora foka megy itt. Nem tudom skacok, én 1280x1024-ben toltam a 2-őt minden maximumon volt és teljesen leszoptam magam a grafikától. Nem váglak titeket komolyan. Az X360-as verzió tényleg kakira sikeredett a pc-s hez képest, de csak azért vol ilyen, mert közvetlenül pc-ről lett átírva. Nem hinném, hogy ugyanezt a hibát mégegyszert el fogják követni. Az X360 képességei olyan durvák, hogy agyba főbe alázznak egy csúcs pc-t, még akár 3 csúcs pc-t is egyszerre. Akinek meg nem tetszik az ne nyomuljon vele, ilyen egyszerű az egész gyerekek!!!
12.
12.
smoke
sz tem a cod 2 jó bár az igaz nagyon gagyi hogy nem lehet kimenni a pájáról csak aknamezőre lehet lépni deh a 3 tól elvárom hogy belehessen szálni valamibe egy autóba például a grafikáról sz tem meg non klafa a cods 2 őnekm és ennek mégjobb lesz a cod 2 ő amugy is a grafikáról híre meg a multyról nem a sygnálról

11.
11.
Mast3rmind
Daks: jah lehet... én máshonnan vettem :P újságból xD
10.
10.
Daks
igen volt is mar szo rola itt a GK-n
9.
9.
Mast3rmind
Bessas: CoD3 nem lesz PC-re ha mégis akkor az csak egy konzol átirat lesz. Az "igazi" CoD folytatás, az Infinity gondozásában, aminek projekt alcíme mily nem meglepő: Call of Duty: Modern Warfare.

Ezt a hírt biztos forrásokból tudom, de az még nem jelenti, azt hogy ez lesz a játék végleges neve !!! Csak projekt név!

8.
8.
Imu
Sztem hasonló lesz a CoD2-höz.
7.
7.
Bessas
Grafika ide grafika oda......Mit számit???A CoD 2 grafikája is ´´gyenguskának´´ lett kikiáltva amikor megjelent.Bár amikor játszottátok lefogadom akkor nem szidtátok a grafikát.Amúgy a game kis idővel a megjelenése után szinte minden platformon az eladási listák élén volt.A Cod 3 Pc-s verziója biztos másképp néz majd ki,mert ugye pl. lincencelhetnek egy vadiúj ENGINE-t,és ezek a képek ugyebár konzolosak attól még a PC-s COD3 lehet szép,szebb,.......rosszabb..... :O P.S.: Ha lesz!!!
6.
6.
FNorberto
A videóbol is látszik hogy a Call of Duty PC-re teremtettet,csak az új fejleszőcsapat nem vette észre.Segiteni kéne nekik.
5.
5.
dr3l
kockapuska után már nem is néztem semmit :(
4.
4.
Mast3rmind
Daks ez nem gyönyörű, hanem pocsék :(
3.
3.
Mast3rmind
Szerintem BIA3-hoz és MOH Airborne-hoz képest ez a kegyetlen gagyi :S, pedig CoD favourite volt... sajna vissza kell szoknom BIA-hoz és a MOH-hoz Sajnálom, hogy ez is megint nagyot fog bukni... most már grafika terén is...
1.
1.
Halfer
szép szép bár forradalmibbra várok, hisz a cod2 full grafon bőven nyomába lép ennek. persze biztos másnak lesz újítás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...