Overwatch - bemutatkozott az új hős

  • Írta: zoenn
  • 2016. július 12.
  • Videó
Link másolása
A Blizzard lerántotta a leplet Anáról, az Overwatch új játszható hőséről, aki foglalkozását tekintve mesterlövész, de a gyógyításhoz is kitűnően ért. Csekkold le a csajt akció közben!

Ana egy támogató karakter, aki mesterlövészpuskával osztja az áldást, miközben társait is gyógyítja. A lányt már kipróbálhatjuk a Public Test Realmen. Biotikus puskájával dartokat lő ki, hogy csapattársai egészségét visszaállítsa vagy folyamatos sebzést okozzon. Emellett a Sleep Dart képességével kiütheti az ellenfeleit.

Közelharcra a biotikus gránátját veti be, amely az adott területen sebzi a riválisokat, ugyanakkor a társait is gyógyítja. Ha közben mások is doktorosdit játszanak, az további bónuszokkal jár, illetve a hatókörében az ellenség nem tud gyógyulni.

Ana ultimate képessége Nano Boost néven fut, ezzel egy kiválasztott csapattársát szuperkatonává változtatja, így a szerencsés gyorsabban fut, nagyobbakat sebez és védettebb is lesz.

Képek:

4.
4.
anadrex
Nem tudom mennyire lesz használható, mert support is van jobb meg sniper is. Sőt hanzo és widowmaker azért elég jól tud manőverezni a pályán, Ana pedig, ha jól látom nem bír ilyen képességgel. Másik ami érdekelne, hogy egy lövésünk gyógyíthatja egy társunkat és sebezheti is az ellenfelet egyszerre, vagy a lövedék nem hatol át?
Amikor megláttam a mad max fury road-ból a many mothers banda jutott róla az eszembe. ( a motoros mesterlövészpuskás öregasszonyok a film végén)
http://i1.wp.com/www.tor.com/wp-content/uploads/2015/05/madmaxfuryroadvuvulini.jpg?fit=0%2C%209999&crop=0%2C0%2C100%2C100

3.
3.
Kreto
Nekem tetszik ez a nagymamás hang. Meg illik a lányáéhoz.
2.
2.
Fooxfire
#1: Ja, lenne inkább néma... De a koncepció nagyon bejön
1.
1.
delphijos
Tudom hogy nem ez a lényeg, de nekem a hangja nem illik hozzá. Persze ez szubjektív...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...